Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební firma. Kompletní výstavba v oboru pozemního stavitelství: - novostavby - rekonstrukce a modernizace občanských staveb, bytů a fasád.

Služby: - demoliční práce - bytová výstavba.

Provádíme: - výstavba rodinných domů - zateplovací práce.

Výstavba bytů, řadových rodinných domů, inženýrská činnost.

Stavební firma. Kompletní stavební práce.

Stavební firma: -stavby na klíč rodinných domů -rekonstrukce staveb -rekonstrukce bytového fondu a nebytových prostor -zelená úsporám.

Předmět podnikání: Zprostředkovatelská činnost ve stavebnictví Poradenská činnost v oblasti stavebnictví Inženýrská činnost ve stavebnictví Správa nemovitostí Organizační činnost v oblasti zadávání veřejných zakázek Činnost ekonomických a organizačních poradců

Společnost iFRAME se specializuje na stavbu rodinných domků „na klíč“ ve vysokém standardu. Jako materiál ke stavbě je využívána výhradně lehká konstrukční ocel, která ve srovnání s jinými způsoby poskytuje celou řadu výhod, ať jimi jsou rychlost, kvalita nebo ekologie. Unikátním spojením inteligentního řízení na straně jedné a ocelových rámů na ...

Stavební firma: -bytová výstavba -rodinné domy -stavby na klíč -průmyslové stavby -fasády, výměny oken -rekonstrukce -pronájem lešení.

Stavební firma: - bytové, průmyslové, zemědělské stavby - zateplování - rekonstrukce stavebních objektů - revitalizace bytových panelových domů - drobné zemní práce.

Stavební práce: -stavby RD na klíč -půdní vestavby -renovace domů. Projekty a projektová činnost.

stránky se především věnují stavbě rodinného domu a poskytují rady, návody a inspiraci pro stavebníky. Do budoucna bych je chtěl rozšířit i o eshop s drobnými stavebninami.

Stavební firma. Stavby, stavební práce: - novostavby - rekonstrukce - přípravné a demoliční práce, demolice - zemní práce.

Stavební firma. Stavební práce: -rekonstrukce, modernizace, novostavby -provádění bytových a občanských staveb -rekonstrukce památek -provádění průmyslových staveb -provádění inženýrských staveb včetně technické vybavenosti obytných celků -zprostředkovatelskou, poradenskou a konzultační činnost v oblastech své ...

Architektonický ateliér. Projekce, stavební činnost: -stavby na klíč občanské, školní, bytové.

Služby: -stavební práce -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.

Stavby a přestavby rodinných domů a bytů: - stavební práce na klíč - dřevěné i zděné domy, chaty a garáže - opravy a renovace domů, bytů, koupelen - výstavba nízkoenergetických domů a dřevostaveb - přestavby koupelen, vody a elektrorozvodů.

Stavební činnost: -stavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce domů a bytů -rekonstrukce a zateplování fasád -půdní vestavby -projektová činnost ve stavebnictví.

Stavební a obchodní firma. Stavební činnost: - novostavby, rodinné domy na klíč - občanská, průmyslová výstavba - rekonstrukce - izolace budov, zateplení. Stavební projekce. Zemní, výkopové práce. Autodoprava, nákladní doprava: - mezinárodní, vnitrostátní kamiónová přeprava. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiály, ...

Stavební firma. Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Služby: -stavební -inženýrské. Stavitelství.

Stavební činnost: -provádění staveb -opravy a údržba nemovitostí -zemní práce strojem JCB* -zakládání staveb. Cukrárna: -výroba, prodej.

Stavební práce: -zednické práce - omítky, zateplování fasád, zdění, potěry, obklady -sádrokartony a kazetové podhledy -výstavba rodinných domů -zámkové dlažby -půdní vestavby -montáž sádrokartonu.