Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Realizace, provádění: -stavby na klíč -stavební práce -průmyslové stavby.

Stavby: - komplexní práce - na klíč.

Služby: -stavební práce -zemní práce CAT 428 -nákladní doprava -pořez kulatiny -práce truhlářské, zednické a sklenářské -zámečnické práce.

Pozemní a průmyslové stavby : projekt, dodávky na klíč, realizace novostavby a rekonstrukce: -bytová výstavba, rodinné domky, občanská vybavenost -dílenské prostory, zpevněné plochy dlažby všeho druhu vč. oprav -bytová jádra v panelových domech včetně řemesel -staré i památkově chráněné objekty -topení, zdravotechnika, ...

Stavební firma. Výstavba : -bytové komplexy a rekonstrukce půdních vestaveb. Projektová činnost ve výstavbě. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Všechny stavební práce, rekonstrukce a stavby na klíč.

Stavební práce: -podezdívání -statické práce -stavby na klíč -rekonstrukce -projekty.

Stavební práce. Prodej stavebního materiálu, podladových krytin.

Hutní a stavební středisko. Prodej: -konstrukční ocel. Stavební firma. Kompletní dodávka: -pozemní stavby -průmyslové stavby Rekonstrukce a modernizace: -budovy Práce,montáž,realizace: -zemní práce -základní konstrukce -svislé nosné konstrukce a příčky -sádrokarónové konstrukce -vodorovné konstrukce a stropy -úprava ...

Práce: -stavby budov a rodinných domů RD** -rekonstrukce a přístavby -obklady -dlažby. Služby: -poradenská činnost -projektová činnost včetně vyřízení stavebního povolení.

Stavební a obchodní firma: - kompletní dodávky staveb - stavby na klíč, novostavby - bytové a rodinné domy - haly - altány, zahradní domky - garáže - penziony, restaurace, hotely - rekonstrukce objektů - půdní vestavby - sádrokartony - ocelové konstrukce - elektroinstalace - vodoinstalace - zámečnické práce. Bufet U ...

Stavební firma. Půjčování, půjčovna: - lešení, bednění - shozy na suť - stavební stroje, stavebních strojů, mechanismy, nářadí. Prodej: - beton - sypké hmoty, kamenivo těžené i drcené všech frakcí, štěrky, písky. Realitní kancelář.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2001. Stavební firma: -komplexní výstavba, údržba, opravy -menší stavby, novostavby, rekonstrukce -opravy historických fasád -sanační omítky -sociální zařízení -průmyslové haly -inženýrské sítě -chodníky, opěrné zdi -profese zedník, omítkář.

Stavební práce: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů, nebytových objektů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -sádrokartony -obklady, dlažby -zámkové dlažby a terasy -oplocení -tesařské konstrukce -zemní a výkopové práce -bourací práce.

Stavební společnost univerzálního zaměření: -občanské stavby -bytová výstavba -průmyslová výstavba -dopravní stavby -metro -podzemní stavby -ostatní inženýrské stavby: -vodohospodářské -vodovody, kanalizace, plynovody -demolice, sanace, rekultivace, zemní práce.

Nabídka rodinných domů v blízkosti Prahy. Společnost při svých podnikatelských aktivitách kombinuje realitní činnost s aktivitami vlastních stavebních kapacit.

Stavební činnost, pozemní, občanská a průmyslová výstavba, stavba, rekonstrukce - vlastními pracovníky a dodávkou stavebních materiálů: -občanské bytové stavby, byty, rodinné domy, nájemní domy, kancelářské prostory -novostavby -stavby na klíč -stavební opravy bytových i nebytových prostor -rekonstrukce koupelen -přestavba ...

Stavebniny. Prodej a realizace: -výhradní zástupce v regionu firmy REALMONT Liberec -sanační a impregnační prostředky BAUREX-N a DICO-SIL -fasádní barvy fy.BRILLUX, MISTRAL -vnitřní barvy a tmely fy.PASO -lepidla a stěrky na beton a dřevěné konstrukce SAKRET -pěny a obkladové lišty. Měření vlhkosti a vypracování návrhu na ...

Architektonické služby – návrhy a design. Inženýrské práce – legislativa. Projekční činnost v investiční výstavbě. Development staveb. Výstavba staveb Správa realizovaných staveb.

Provádění bytových a občanských staveb.

Stavební firma: - zednické a kovové práce - montáž a zapůjčení lešení - dodávka a uložení betonu - stavby na klíč - bytové domy - průmyslové haly - administrativní budovy - rodinné domky - průmyslové podlahy.

Služby: -generální dodavatel staveb -developerská činnost -výstavba rodinných a bytových domů, občanské stavby, nebytové prostory -správa nemovitostí -realitní činnost. Obchodní kancelář: -397 01 Písek -Gregorova 2563 -tel./fax:382 222 223.