Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Služby: -prodej a pokládka podlahových krytin, renovace dřevěných podlah.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce staveb - zateplování objektů, sádrokartony - půdní vestavby - opravy historických památek - renovace koupelen, bytů - sanace vlhkého zdiva - podřezávání zdiva - drenážní systémy - bourací práce a demolice - odvoz suti - budování přípojek k rodinným domům - ...

Centrum pro přípravu a inženýrskou činnost pro komplexní stavební výrobu: - dopravních - vodohospodářských - inženýrských - občanských - bytových staveb. Zabezpečuje komplexní dodávky: - občanských - průmyslových - inženýrských stavebních děl. Disponuje kapacitami na výrobu betonu, prefabrikátů a souvisejících speciálních ...

Reality: -odhady cen nemovitostí -jednání s orgány státní správy. Stavební práce: -novostavby, rekonstrukce -finální dodávky na klíč -jednotlivé stavební práce -malby, nátěry, obklady, dlažby -odstraňování vlhkosti zdiva.

Stavební firma: -stavby komplexní -odtraňování staveb -rekonstrukce.

Stavební činnost: - výstavba pozemních a inženýrských staveb

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -komplexní stavby -demolice -zemní práce. Projekční činnost. Jeřábnické práce. Autodoprava: -nákladní.

Prodej, montáž: -zasklívací systémy pro lodžie, terasy, balkony, fasády, átria, zimní zahrady, skleníky -systémy ALMÍRA, OPTIMI, WICONA, EXPODUL, RC SYSTÉM. Stavební a obchodní činnost: -stavby na klíč -rekonstrukce -opravy a pod. -prodej polykarbonát LEXAN, MAKROLON -výkup stavební lešení.

Činnost: -stavební -obchodní -stavby na klíč -rekonstrukce -inženýrská činnost -zámečnické práce.

Stavební činnost: - komplexní stavební práce - zemní práce. Řemeslnické práce: - zednické, betonářské práce.

Projekční, stavební a obchodní firma: - domy bytové - objekty pro podnikání - rekonstrukce - půdní vestavby - dozory staveb - stavební povolení.

Firma je držitelem certifikátu č.225/2000 pro řízení systému jakosti ve stavební výrobě dle ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební firma. Stavby: -bytové -občanské -průmyslové -inženýrské -vodohospodářské. Výroba: -betonové směsi i s dopravou. Nákladní doprava: -autojeřáby AD 080, AD 28 -LIAZ sklápěč -TATRA 815-sklápěče, tahače a ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2005. Stavební činnost: -pozemní stavitelství -novostavby bytové a občanská výstavba, dodávky na klíč, inženýrink -rodinné domky, bytové domy, obchodní prostory, sklady... -dodávka, montáž dřevěných i ocelových interiérových dveří, zárubní, oken (okna) EURO -suchá montáž ...

Činnost: -projektová -inženýrská. Realizace: -bytových občanských staveb -inženýrských sítí. Obchodní činnost.

Zednické práce. Stavební práce. Fasádní práce. Interiéry. Sádrokartóny. Výstavba rodinných domů na klíč. Řemeslo: - intalatér - topenář - elektrikář - podlahář - obkladač.

Zabýváme se stavebními pracemi všeho druhu. Specializujeme se na výstavby RD na klíč, rekonstrukce bytových i nebytových prostor všeho druhu. Na prvním místě je pro nás spokojenost zákazníka a klademe důraz na individuální přístup k němu.

Stavební firma: -silniční stavby (komunikace, chodníky, zpevněné plochy, dlažby) -pozemní stavby (novostavby, rekonstrukce objektů, fasády) -inženýrské stavby (kanalizace, vodovody, energovody) -vodohospodářské stavby (vodojemy, ČOV, jímky, přírodní nádrže). Nákladní autodoprava.

Stavby: - bytové a občanské - průmyslové.

Stavební firma: - komplexní stavební práce. Stavební projekce.

Stavební práce. Zemní práce.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce budov -obklady, dlažby -fasády -zateplovací systémy.