Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace: -pozemní -bytová -inženýrské sítě /inženýrských sítí/: -kanalizace /kanalizací/ -plynofikace. Práce: -zemní. Prodej: -stavebniny, stavební materiál -průmyslové zboží.

Stavební firma. Stavební práce: -kompletní rekonstrukce a obnova památek -tesařské, klempířské, štukatérské, izolační, statické práce -stavby na klíč -sanační omítky na vzlínající vlhko venkovní i vnitřní -rekonstrukce sklepních prostor a suterénů -komíny-rekonstrukce, vložkování, revize -montované komíny -opravy střech, ...

Stavební firma: -stavby na klíč -bytová, občanská, průmyslová výstavba -rekonstrukce všech objektů -obklady, dlažba -sádrokarton -komunikace -půdní vestavby -přístavby.

Stavební činnost: - pozemní stavby - výstavba - inženýrské stavby.

Projektová a stavební činnost, realizace staveb. Stavby: -průmyslové -občanské -bytové -vše možno na klíč. Služby: -stavební architekt (interiér i exteriér ) -komplexní projektové zabezpečení od územního řízení po kolaudaci -inženýrská činnost v celém rozsahu včetně přípravy záměru stavby. Poradenská a konzultační ...

Zajišťování a realizace staveb. Výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové stavby - zemědělské stavby - rekonstrukce staveb.

Stavební firma. Výstavba: - inženýrské sítě - rodinné domy na klíč. Komplexní rekonstrukce staveb.

Realizace staveb. Zajišťujeme: -výstavby -rekonstrukce -opravy -výkazy výměr -rozpočty -projektové práce všech druhů -rodinné domy -bytové domy -průmyslové stavby -výběrová řízení a dozorování staveb.

Stavební práce: -sádrokartony -přestavba bytových jader -rodinné domky -drobné stavební práce.

stavební společnost - kompletní servis v oblasti stavebnictví Služby: - stavební práce - rekonstrukce staveb - bytová výstavba - hrubá stavba - dokončovací práce - kompletní realizace staveb - truhlářské práce - kamenické práce

Nabízené služby: - rekonstrukce a údržba objektů - zateplování objektů - stavby na klíč - opravy historických fasád - rekonstrukce historických objektů - rekonstrukce a opravy střech - půdní vestavby - dodávky a montáž otvorových prvků - topenářské práce - správa tepelných zařízení.

Stavební firma. Stavební práce: -údržba a oprava staveb -ostatní stavební práce -demolice staveb. Projekční činnost. Další provozovny: Erbenova 134,25601 Benešov J.Horáka 1696/1,25601 Benešov.

Stavebniny: -komínové systémy -cihly,tvárnice -tepelné izolace -střešní okna -dřevěná okna,dveře -plastová okna. Stavební práce: -rodinné domky na klíč -zateplování fasád -rekonstrukce -zemní a zahradní práce.

Montáže, instalace: -vnitřní plyn -venkovní plynovody NTL*, STL*, VTL* ocelové, plastové včetně výkopových a jeřábnických prací -venkovní kanalizace a projekce -ústřední topení -vodoinstalace v objektech. Stavba, výstavba, rekonstrukce, projekce: -stavby rodinných domů a jiných objektů -komplexní stavební ...

Prodej, montáž OKNA: -plastová okna -hliníková okna -Eurokna VSTUPNÍ DVEŘE: -plastové dveře -hliníkové dveře -dřevěné dveře GARÁŽOVÁ VRATA: -sekční (kompletní realizace) STÍNÍCÍ TECHNIKA: -žaluzie -předokenní rolety -sítě proti hmyzu DOPLŇKY: -parapety Výstavba a rekonstrukce rodinných domů Rekonstrukce ...

Stavební firma: -prodej stavebního materiálu -dodavatelská činnost v oblasti inženýrského a průmyslového stavitelství -na přání zákazníků stavby na klíč včetně projektu.

Stavební firma, stavby. Výstavba: -pozemních, inženýrských staveb.

Práce: - stavební: - sanace a rekonstrukce staveb - fasády - zateplování budov

Projektová činnost ve stavebnictví, provádění staveb, zprostředkovatelská činnost ve výstavbě, provádění geotechnických zkoušek, návrhy a realizace interiérů.

STAVEBNÍ FIRMA STAVEBNĚ MONTÁŽNÍ ČINNOST: - rodinné domy na klíč - průmyslové rekonstrukce objektů - půdní vestavby - tovární haly - rekonstrukce starých budov - speciální venkovní zateplování objektů - fasády, obklady, dlažby REFERENCE: - GO kostela Vejprty - výstavba RD Praha, Odolená Voda - půdní vestavby Dejvice, Smíchov - ...

Kompletní dodávka staveb. Rodinné domy na klíč. Rekonstrukce. Půdní vestavby - sádrokartony. Zateplování staveb.