Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby Insatalace, repase a rekonstruce: - plynové a elektrické kotle

Stavební firma. Výstavba kanalizace.

Firma REAL STAV ŠMÍD s.r.o. se specializuje na stavby luxusních domů na klíč, sídla firem i bytových domů. Realizujeme injektáže a sanace budov, zemní práce, interiéry a další.

Práce: -stavební.. Nákup, prodej: -stavební materiál. Obchodní činnost.

Stavební práce - zateplení, foukaná celulózová izolace - domy na klíč, rekonstrukce - anhydrity, obklady a dlažby, strojní omítky

Stavební firma. Práce: -výstavba rodinných domů -rekonstrukce a oprava budov, chodníků

Činnost: - klempířství, tesařství - pokrývačské a zednické práce - malířství, lakování, tapetování, nátěry - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - projektová činnost ve výstavbě a projektech v rámci programu Zelená úsporám - inženýrská činnost - tepelné izolace

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce rodinných domů, bytů - zateplení rodinných a bytových domů

Firma QB s.r.o. je matkou v holdingu: Quality build - Zajištění kapitálu QB Economy - Vyřízení stavebního povolení a komletní realizace stavby QB Rent - Půjčení strojů ke stavbě QB Digital - Vytvoření webové stránky, vizualizace a navazující marketing QB Realty - Prodej a pronájem nemovitosti

Společnost BaruStavby s.r.o. je poskytovatel stavebních prací v Moravskoslezském kraji. Realizujeme stavební práce na klíč, rekonstrukce domů, bytů a chalup, základové desky, fasády, kuchyně, koupelny a mnoho dalšího.

Stavební firma TUFÍR, spol. s r.o. působí v okrese Uherské Hradiště a Zlín jako půjčovna stavebního nářadí, stavebních strojů, stavební a zahradní mechanizace a techniky. Půjčovna, půjčování, pronájem: -stavebního nářadí -stavební technika, mechanizace: -vibrační desky a pěchy -ponorné vibrátory, vibrátorů -řezačky, řezaček a ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - stolařské, truhlářské - zednické. Výroba nábytku. Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen. Prodej: - střešní krytiny - zdící materiál - izolace.

Stavební práce. Výstavba: - rodinné domy na klíč. Sídlo firmy: - 28. října 770/6, Ostrava - Moravská Ostrava.

Zeteplování budov Dodávka - stavební materiál Zemní práce Kompletní stavební činnost

Stavební firma. - výstavba nových staveb, výrobních areálů, rodinných domů na klíč - revitalizace a rekonstrukce objektů, přestavby podkroví

Zateplování: - hydroizolace. Projektová činnost. Výkopové práce. Výstavba a rekonstrukce: - rodinné domy - půdní vestavby.

Práce: -stavební -montované rodinné domy, domky -zateplování objektů, tepelná izolace.

Práce, činnost: -stavební -inženýrské stavby -bytové, občanské stavby -průmyslové stavby -přidružená stavební výroba -nové byty na panelové zástavbě bez výtahů (nástavby). Práce: -tesařské -zemní -zámečnické Projekce: -střešní konstrukce -dřevěné stavby (dřevostavby).

Nabízíme služby v oblasti stavebnictví. Zvláště v oblasti sádrokartonů, rekonstrukce bytových jader, zrovna tak, jako rekonstrukce rodinných domů. Nebo stavby střech. Naše firma vám zajistí zedníky na vaši stavbu. Stavíme i rodinné domy na klíč.

Specializujeme se na zednické práce, demoliční práce, zámkové dlažby, vnitřní obklady a dlažby, výkopové práce, betonáž + bednění, nivelace podlah atd. Provádíme novostavby i rekonstrukce staveb.

Stavební firma DEMONTSTAV, s.r.o. úspěšně působí v oboru demoličních a zemních prací. Dále se zaměřujeme na realizace veškerých průmyslových staveb, výstavbu rodinných a bytových domů, výstavbu inženýrských sítí či zhotovení zpevněných ploch. Naleznete nás na adrese Zengrova 630/83, Ostrava.

DD stavby spol. s r.o. se zaměřuje na stavební, zednické a zední práce a na realizaci zámkové dlažby.

Služby, práce: -výstavba rodinných domů na klíč -realizace půdních vestaveb, přístaveb -rekonstrukce bytových jader na klíč -pokládka dlažby a obklady.