Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Chystáte se stavět či rekonstruovat? Potom nám dovolte představit společnost ERGO TRADING CZ s.r.o. Naše firma provádí veškeré stavební práce v rámci bytové, občanské a administrativní výstavby. Zároveň se zaměřujeme na rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Jsme flexibilní a našim klientům vycházíme maximálně vstříc.
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Průmyslové stavby. Inženýrské stavby. Výstavba bytových a nebytových budov. Opravy a rekonstrukce v jakémkoliv rozsahu.

Komplexní stavební činnost. Bytové a občanské stavby Novostavby a rekonstrukce bytů, rodinných domků a činžovních bytových domů. Výkopové a zemní práce. Projekční a inženýrská činnost. Obchodní činnost.

Stavby rodinných domů: -stavební systém Flexibuild -přízemní, jednopatrové nízkoenergetické rodinné domy -výroba ve vlastním závodě -rychlost, výstavba domů nezávislá na počasí -engineering -finanční poradenství. Výhody: -rychlost výstavby (3 měsíce) -úspora energií -minimální požadavky na zařízení stanoviště, pouze přípojka ...

Práce, stavby: - výstavba a rekonstrukce rodinných domků - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonu - vodoinstalace, topení - obklady a dlažba - zateplení - stavební dozor a inženýrskou činnost.

Stavební firma. - rekonstrukce průmyslových a občanských staveb. - novostavby. Doprava (tel: 485159154).

Práce: - stavební - stavby na klíč - rekonstrukce - zemní práce. Pronájem, půjčování, půjčovna: - lešení.

Realizace staveb rodinných domů a rekonstrukce objektů. Návrhy a realizace zahrad.

Stavební činnost: - řadové rodinné domy - rodinné domy - základové desky - bytová jádra - projekty a realizace zahrad - velkoobchod a maloobchod se stavebním materiálem - zateplování objektů - zpevněné plochy a komunikace.

Protipožární zabezpečení staveb Výstavba - rodinné domy

Kompletní stavební činnost, dodávky na klíč: -novostavby i rekonstrukce -stavby průmyslové, občanské, bytové -výrobní a skladové haly -restaurace, bary, penziony, diskotéky -rodinné domy, půdní vestavby, nadstavby -sádrokartonové vestavby - KNAUF, RIGIPS, LAFARGE včetně podhledů -stavebně zámečnické práce, ocelové konstrukce, ...

Tesařské práce: - půdní vestavbyvýstavba - roubené a poloroubené chalupy Dlažby: - obklady Realizace a rekonstrukce: - rodinné domy - byty - nebytové prostorynovostavby - veškeré stavební práce - půdní vestavby Zednické práce. Klempířské práce.

v likvidaci Solární systémy - průmyslové rekuperace Podlahové topení Průmyslová výstavba Rodinná výstavba - stavby domů na klíč.

Činnost: - projektová činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - správa a údržba nemovitostí.

Nabízí: - novostavby, kompletní realizace na klíč - rekonstrukce RD na klíč - půdní vestavby - rekonstrukce bytů a bytových jader - zpracování cenové nabídky zdarma - poradenství.

Klempířské, pokrývačské práce - novostavby, opravy i celkové rekonstrukce všech typů střech.

- stavební firma - generální dodávka staveb - Projekce a montáž : - čerpací stanice - kotelny spaloven - projekce a provádění občanských staveb

Služby: -komplexní finanční -stavební servis -zajištění zdrojů financování, jejich ověření, základní technicko-ekonomické rozvahy -výběr a nákup pozemků -vypracování projektové dokumentace -vlastní realizace a zastoupení investorů v průběhu výstavby až do kolaudace staveb.

Realizace staveb: -kompletní dodávky staveb -rekonstrukce a stavební úpravy interiérů -renovace a modernizace bytů a bytových jader -zateplování fasád a objektů -nástavby a vestavby domů -výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů -výstavba a rekonstrukce zemědělských objektů -stavba komunikací a mostů -sádrokartonářské ...

-Výroba brusiv a ostatních minerálních nekovových výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství. Práce: -domovní instalace, instalatérské: -VODOinstalatérské, vodoinstalační, voda -TOPO, topenářské, montáže topení -PLYNařské, plynoinstalační, instalace plynu -čištění odpadů. Stavební práce: Realizace, výstavba: -staveb na klíč -stavby - bytové, průmyslové, inženýrské, haly, ...