Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Chystáte se stavět či rekonstruovat? Potom nám dovolte představit společnost ERGO TRADING CZ s.r.o. Naše firma provádí veškeré stavební práce v rámci bytové, občanské a administrativní výstavby. Zároveň se zaměřujeme na rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Jsme flexibilní a našim klientům vycházíme maximálně vstříc.
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Pobočka. Komplexní služby v oblasti revitalizace panelových domů. - stavba a rekonstrukce bytových i rodinných domů. Centrála: - Smetanova 1075, Vsetín.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky - inženýrské sítě - komunikace - betonářské práce. Firma vlastní betonárnu (betonárna) v areálu Zemědělského družstva Frýdlant n. O. Prodej: - sypké materiály - betonové směsi.

Stavební, obchodní a kamenická firma. Výkopové práce. Výstavba: - rodinné domy. Realizace veškerých zpevněných ploch. Práce: - zednické - pokrývačské, tesařské. Zpracování kamene.

Výstavba, stavba: -nízkoenergetické dřevěné rodinné domy. -pasivní rodinné domy.

Stavební činnost: - podzemní stavitelství - rekonstrukce domů, bytů - revitalizace panelových domů.

Tesařské práce. Půdní vestavby. Bytová jádra. Novostavby. Sádrokartony.

Dodávka - betonové směsi dle požadavků objednatele - štěrky, písky, kamenivo - polykarbonát a sklo - výrobky z betonu pro dokončovací úpravy – zámková dlažba - stavební dříví. Služby - údržba bytového fondu - dodávky staveb na klíč - úklidové služby - opláštění budov - rozvody vody a odpadu včetně ÚT - zateplování světlíků a bazénů - ...

Plastová okna, stavební práce, výstavba rodinných domu, hydroizolace střech, doplňky k oknům .

Stavební firma, výstavba: - podpovrchové objekty - občanské a průmyslové stavby - opravy komunikací - vodohospodářské stavby - opravy mostních pilířů - rekonstrukce - rodinné domy.

Stavební společnost - bytová výstavba.

Stavební činnost. Výstavba: - rodinných domů. Rekonstrukce. - panelových, bytových a rodinných domů - škol, sportovních center - obchodních center, administrativních budov - parkovacích domů.

Stavební činnost - bytová výstavba - nízkoenergetické moderní domy na klíč.

Developerská činnost - výstavba a prodej rodinných domů - rezidenčního bydlení v lokalitě Slezské Ostravy.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství Malířství a natěračství poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Zednictví Truhlářství, podlahářství -provádění stavebních prací ve výškách pomocí horolezecké techniky -Lesnictví, těžba dřeva -přípravné práce pro stavby -specializované stavební ...

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Projektová činnost ve výstavbě -Zprostředkovatelská činnost, nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej mimo oborů vyhrazených zák.č.455/91 Sb.o živnostenském podnikání. -inženýrská - investorská činnost Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -velkoobchod -specializovaný maloobchod Projektová činnost ve výstavbě

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Izolace Vsazování - dveře - okna Zámkové dlažby Stavební práce Omítky - rekonstrukce - zednické práce

Stavební práce: -kompletní -včetně zprostředkování projektu -rekonstrukce -modernizace a adaptace staveb. Dopravní stavební mechanizace a technika. Opravy: -drobné opravy bytového fondu -omítky -fasády -obklady -dlažby.

Provádíme: - stavby na klíč - půdní vestavby - izolace - drobné zednické práce - pokládání venkovní dlažby - bourací práce.

Práce: -stavební firma -novostavby na klíč -zateplování fasád -půdní vestavby -betonové jímky -pelety a peletky na topení