Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Chystáte se stavět či rekonstruovat? Potom nám dovolte představit společnost ERGO TRADING CZ s.r.o. Naše firma provádí veškeré stavební práce v rámci bytové, občanské a administrativní výstavby. Zároveň se zaměřujeme na rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Jsme flexibilní a našim klientům vycházíme maximálně vstříc.
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Inženýrské práce. Zemní a pozemní práce. Stavební práce (kompletní činnost), pozemní stavby.

Stavební společnost: -provádí všechny stavební práce, novostavby, rekonstrukce firemních, sportovních, školských a kulturních objektů, rodinných domků i náročných vil, rekonstrukce historických objektů. Sídlo:Brno, Milénova 4, Milénova 128/4.

Stavební společnost, výstavba: -montované domy na klíč, dřevostavba, dřevostavby -rodinný dům na bázi dřevěné montované konstrukce -projekce, architektonická studie, dokumentace pro stavební povolení, výrobní dokumentace a následná realizace rodinných domů technologií montovaných dřevostaveb.

Stavební firma: - kompletní dodávky staveb RD na klíč - výstavba sytému Porotherm CB a Dryfix - výstavba pasivních domů v systému MEDmax a Neopor - kompletní revitalizace panelových domů - zateplovací systémy - rekonstrukce půdních prostor - rekonstrukce bytových jader.

Provádíme kompletní realizaci staveb (stavba na klíč) a inženýring, především projekty v oblasti rezidenční a komerční výstavby, tedy novostavby, rekonstrukce, vestavby, nástavby, modernizace a revitalizace stávajících objektů, ale i dílčí stavební práce. Zaměřujeme se na inteligentní domy, nízkoenergetické domy a byty, pasivní domy i byty, důraz ...

V insolvenčním řízení!!! Prohlášený konkurs Stavební společnost. Rodinné domy na klíč-kompletní provedení rodinného domu. Průmyslové a občanské stavby. Veškeré stavební práce-opravy, zdivo, omítky, rekonstrukce rodinných domů, rekonstrukce bytových jader. Montáže vodo-topo, plyn-opravy instalací a zařizovacích předmětů, nové ...