Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební činnost, příprava, projekce, realizace: -pozemní stavitelství -stavby tepelná energetika -stavební objekty průmyslové, administrativní i občanské vybavenosti vč. jejich technického vybavení. Prodej: -předizolované potrubí. Provoz tepelných zdrojů.

Společnost SVAPO, s.r.o. se již více jak dvacet let věnuje stavební činnosti. Zaměřujeme se na výstavbu rodinných domů, komerční i bytovou výstavbu, rekonstrukce, zateplování, sádrokartonářské práce, podhledy a příčky. Dále také provádíme zámečnické práce a dodáváme střešní okna a žaluzie. Sídlíme na adrese Skořepka 336/15, Brno.

Společnost VIPSTAVBY s.r.o. provádí komplexní stavební práce na klíč. Zaměřujeme se na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce, nebytovou výstavbu ale i průmyslové stavby. Naleznete nás na adrese U Rybníka 1922/17, Jihlava. Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová - nebytová - rekonstrukce - zateplování budov - průmyslové ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Inženýring, realizace, výstavba: -stavby: -průmyslové -občanské -bytové na klíč.

Realizace staveb, bytové výstavby. Prodej a pronájem nemovitostí

Realizace staveb, přístaveb, rekonstrukcí, garáží, půdní vestavby a střech. Postará se o zahradní práce, altány na míru, zámkové dlažby.

Autodoprava Zateplování staveb Výstavba, rekonstrukce - průmyslové stavby Výstavba, rekonstrukce - občanské a bytové stavby.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti 9001:2001 a enviromentálního auditu ISO 14001:2005. Projektová činnost v investiční výstavbě, generální dodavatel staveb, stavební činnost, dodávky na klíč, rekonstrukce, adaptace, demolice, opravy, údržba, provádění novostaveb: -bytové, občanské, průmyslové, inženýrské, kostely, sakrální ...

Stavba rodinných domů Zateplování fasád Stavební a zednické práce Sádrokartony, obklady a dlažby

Zdeněk Osoha provádí výkopové a stavební práce. Provádím výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů, plotů, přípojek do hloubky 2 metrů pro kabely, kanalizaci a plynové potrubí. Poskytuji přípravné práce pro zakládání i dokončení staveb, úpravy terénu a další výkopové a zemní práce dle požadavků zákazníka. Nabízím také různé stavební ...

Naše firma Milan Jurnikl z okresu Chrudim nabízí již od roku 2004 svým zákazníkům výstavbu rodinných domů od základů až po jejich realizaci, včetně realizace interiéru a exteriéru domu. Práce provádíme v celých východních Čechách, především však v lokalitě Pardubice, Hradec Králové, Chrudim, Litomyšl, Vysoké Mýto, Žďár nad Sázavou, Čáslav a okolí. ...

Stavební firma - kompletní výstavba.. Truhlářství.

Činnost: - stavební a inženýrská - stavby na klíč - rekonstrukce - sportovní stavby, hřiště na různé druhy sportů - zateplování objektů - kanalizace, dopravní komunikace - terénní úpravy.

Stavební činnost, služby: - stavby rodinných domů a bytových objektů - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - inženýring - stavební projekce

Developerské projekty. Výstavba a prodej rodinné a bytové domy, dnes již téměř výhradně montovaná technologie (betonové montované domy).

Stavební činnost: - rodinné domy - výrobní haly - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - plynoinstalační práce, instalatérské práce, topenářské práce.

Stavební firma. Stavební a zednické práce orientované na rodinné domy, byty, budovy. Rekonstrukce: - domů, bytů - koupelen, kuchyní, bytových jader. Zateplování fasád, budov.

Činnost: - montáž tepelné izolace - zateplení fasád, střech, stropů - rekonstrukce koupelen - stavby rodinných domů - stavby a rekonstrukce bytových a nebytových prostor - rekonstrukce balkónů a teras - ploty a zámkové dlažby.

Zateplení budov, stavební firma, stavební práce: -rodinné domky na klíč -byty -půdní vestavby, nástavby -zateplení budov -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra -koupelny. Práce: -malířské -natěračské -montáž sádrokartonů.

Developerské služby, developerská činnost. Občanská výstavba, průmyslová výstavba, výstavba domů, domy-rodinné, bytové. Zvýhodněné podmínky poskytnutí hypotečního úvěru. Naše firma BRNĚNSKÁ DEVELOPERSKÁ s.r.o., funguje již od roku roku 2008. Zabýváme se rozvojem občanské a průmyslové výstavby formou investic do pozemků, nákupem nemovitostí i ...

Činnost: - zednické práce - stavba plotů, pergol, krbů a udíren

Zednictví Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných ...

Stavební a zednické práce: - výstavba nových rodinných domů - rekonstrukce staveb či bytů, bytových jader - realizace koupelen, obklady a dlažby - zateplování rodinných domů s programem Zelená úsporám - půdní vestavby - bourací práce, likvidace suti a odpadů