Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby

Projekční a stavební činnost: - projekty bytové a rodinné domy, obchody, nákupní centra administrativní prostory, inženýrské sítě, dopravní stavby, průmyslové stavby - generální dodávky staveb - řízení stavby včetně přípravných a doplňkových prací - zajištění kompletní dodávky staveb na klíč Pronájem komerčních objektů a ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Provádíme jednotlivé zakázky nad Kč 20 000, -. Voda, topení, plyn, opravy, montáže, projekce včetně ostatních řemesel: - ZELENÁ ÚSPORÁM (solární panely a tepelná čerpadla) - vodoinstalace-plast, pozink, měď - vnitřní kanalizace-PVC, HT, Geberit, litina - ZTI, sanita - ...

Pozemní, dopravní a inženýrské stavitelství.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - zateplení, zateplování fasády, střechy a opravy domů - výměna oken Revitalizace: - panelové domy Inženýring. Zpracování stavební projektové dokumentace.

Stavební firma, výstavba: - zateplování, rekonstrukce - sanace balkónů a lodžií - novostavby - rodinné domy Programy Zelená úsporám a Nový Panel.

Stavební firma, výstavba: - bytové - občanské - průmyslové - inženýrské - rodinné domy - revitalizace panelových domů

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy - bytové i nebytové budovy - půdní vestavby - rekonstrukce, zateplování objektů - opravy fasád - sanace a izolace staveb. Dodávky střešních plášťů, světlíků, opláštění průmyslových hal a pásových dopravníků, konstrukčních prvků pro stavebnictví a průmysl.

Výroba: -stavby bytové, občanské, průmyslové vybavenosti

Stavební firma: - komplexní dodávka stavebně- montážních prací pro stavby bytové, občanské, průmyslové, zemědělské výstavby - podlahářské práce - demoliční práce - zateplení - rodinné domy na klíč - montáž sádrokartónu.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komunikace - rekonstrukce, revitalizace, zateplování. Oprava balkónů.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové a komerční budovy - opravy, zateplování fasád - opravy balkónových konstrukcí - pokládka zámkové dlažby.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Činnost: - stavby a rekonstrukce budov.

Naše firma se zaměřuje zejména na montážní práce ve stavebnictví, dále na dodávku staveb na klíč - komplexní řešení stavby od jejího počátku až do úplného konce. Naším oborem je i zateplení fasád - dodáme kompletní zateplovací fasádní systém, jak do RD, tak i na panelové a bytové domy. Všechny naše činnosti přehledně: - stavební ...

Stavební činnost: - stavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - vnitřní a vnější omítky (hrubé, štukové, šlechtěné, sanační) - rekonstrukce budov - opravy balkonů a komínů - pokládání zámkových a plošných dlažeb - fasády - obkladačské a sádrokartonářské práce - zateplování fasád polystyrenem i minerální vatou - tepelné a ...

Novostavby, Rekonstrukce, Půdní vestavby, Fasády Kompletní HSV-PSV

Stavební činnost. Stavba, rekonstrukce: -bytové domy -průmyslové, zemědělské, občanské, inženýrské stavby, sítě. Sklad, prodej, bazar, stavebniny: -stavební materiál.

Činnost: - stavební a montážní - obchodní - doprava a mechanizace - dílčí poddodávky - montáže ocelových konstrukcí apod.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce

Komplexní dodávka: - novostavby - stavby rodinných domů na klíč. Rekonstrukce: - bytové, nebytové - interiéry.

Ski areál Paseky nad Jizerou - lyžařský vlek - půjčovna lyžařského vybavení - lyžařská škola. Stavební činnost - výstavba rodinných a rekreačních objektů - výstavba bytových a komerčních budov - výstavba zasněžování, lyžařských vleků a lanových drah - výstavba inženýrských sítí a drobných přístupových komunikací - technický ...

Stavíme kamenné zdi, rekonstrukce terasy, dlažby, zámkové dlažby, ruční hloubení studní, stavíme domy na klíč, fasády malby a nátěry dále pergoly, obklady, střechy

Stavební firma: -pozemní stavby na klíč -novostavby i rekonstrukce staveb bytových, průmyslových, zemědělských objektů atd. Stavební projekce. Kontejnerová doprava MAN. Zelená úsporám.