Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební činnost - dopravní stavby - pozemní stavby - projektové dokumentace - autorský dozor - geotechnické a hydrogeologické průzkumy.

Stavební firma: - nová výstavba - výstavbu, opravy komunikací - rekonstrukce budov - zemní práce.

Developerská společnost, projekce, výstavba: - bytové domy - rodinné domy.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - zateplování fasád - rekonstrukce domů, bytů - elektroinstalace - zámečnické práce.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - revitalizace, zateplení budov - inženýrská činnost, projektové práce.

Stavební práce: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen - obkladačské a zednické práce.

Stavební a realitní činnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - zateplování fasád - zednické práce - podlahářské práce - prodej a pronájem nemovitostí.

Společnost MAYTOWN INVEST s.r.o. provádí veškeré stavební práce. Zaměřujeme se výstavbu rodinných domů na klíč, dále na rekonstrukce domů nebo bytů. Poskytujeme širokou škálu stavebních činností a zajišťujeme také kompletní projektovou dokumentaci pro novostavby či přestavby budov. V rámci naší činnosti se dále věnujeme péči o zahrady a okolí ...

Práce: - výstavba rodinný dům, domy - zateplovací systémy, zateplování

Výstavba rodinných domů na klíč: - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - zateplení budov - sanace vlhkého zdiva - dodávka plastových oken včetně montáže - instalace termokamer - stavební firma - výstavba RD.

Služby: - příprava a řízení menších developerských projektů - výstavba rodinných domů

Velkoobchod a maloobchod: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - zprostředkování obchodu a služeb - montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - vodoinstalatérství, topenářství

Stavitelství Mergl s.r.o. provádí rekonstrukce domů, budov a objektů, výstavbu rodinných domů, rekonstrukce koupelen a bytových jader. Realizujeme také půdní vestavby, generální opravy fasád starších objektů a zateplování panelových domů. V rámci stavebních prací zajišťujeme kompletní servis jako je vyřízení stavebního povolení nebo kolaudačního ...

RODINNÉ DOMY VENEL, s.r.o. Ostrava Stavby, stavební činnost, rodinné domy na klíč: - komplexní výstavba - rodinné domy - příprava, provádění staveb - investiční výstavba - financování, úvěry. Pozemky: - pronájem, prodej - komerční pozemky - stavební pozemek - výběr, odkoupení - zajištění - územní rozhodnutí, stavební povolení - ...

Stavební činnost - výstavba nízkoenergetických a pasivních domů - rekonstrukce domů - zateplování - sádrokartonářské práce - malířské práce - projekční činnost - plynařské práce, plynofikace - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování technických služeb -Poskytování služeb osobního charakteru a pro ...

Stavební činnost: - novostavby - rekonstrukce - pozemní stavby - zateplování - malířské, natěračské práce - obklady, dlažby

Stavební činnost: - základové desky - výstavba rodinných domů - zateplování rodinných domů - strojní omítky - půdní vestavby - rekonstrukce bytů - obklady, dlažby. Pronájem: - trubkové lešení.

Činnost: - realitní a stavební společnost - stavby na klíč - rekonstrukce

Stavební firma JPS Zajišťování stavebních, zemních a výkopových prací. Pokládky dlažeb, stavby na klíč včetně rozpočtových dokumentací. Internetové připojení jesenicko.

Nízkoenergetické, pasivní domy, zemní, stavební, sádrokartonářské práce, zateplování fasád, sádrokartony Moravský Krumlov, Hrušovany nad Jevišovkou, Miroslav -dřevěné konstrukce a střechy -dřevostavby -střešní konstrukce a přístavby -půdní výstavby -pergoly, altány a zimní zahrady -bednění základů -suchá výstavba, sádrokartonové příčky a ...

Stavební firma: - rodinné domy - občanská výstavba.

Vodoinstalatérství, topenářství: - montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - zprostředkování obchodu a služeb - pronájem a půjčování věcí movitých - poradenská a konzultační ...

Služby: - zednické práce - rodinné domy - vestavby - rekonstrukce

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - občanské stavby - rekonstrukce staveb - zateplování budov - inženýrské sítě - zámková dlažba.