KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Chystáte se stavět či rekonstruovat? Potom nám dovolte představit společnost ERGO TRADING CZ s.r.o. Naše firma provádí veškeré stavební práce v rámci bytové, občanské a administrativní výstavby. Zároveň se zaměřujeme na rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Jsme flexibilní a našim klientům vycházíme maximálně vstříc.
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Naše firma vyvíjí, vyrábí, dodává a montuje širokou škálu nízkoenergetických a pasivních domů a objektů. Novinkou ve výrobním programu společnosti je dům POP. Používá vlastní certifikované panely pro dřevostavby. Držitel certifikátu ISO 9001.

Zateplování budov Demolice Zemní práce Kompletní stavební činnost - stavby na klíč - rekonstrukce

Služby: -montáž, demontáž a pronájem rámového lešení LAYHER a trubkového lešení -zateplování budov -zajištění kompletní stavby na klíč.

Služby: -stavební práce -inženýrské stavby -průmyslové stavby -projektová činnost ve stavebnictví -rekonstrukce -tesařské práce -obklady, dlažby -zemní práce -stroje MF860, MF960 -práce jeřábem AD28.

Stavební firma: -komplexní stavební práce -výstavba hypermarketů, supermaketů -průmyslové stavby -dopravní stavby.

Stavební práce: -rekonstrukce historických objektů -zemědělské, průmyslové a občanské stavby -velké projekty -benzínové pumpy, supermarkety -rodinné domy na klíč. Služby: -jeřábnické práce.

Služby: -kompletní stavební práce -rekonstrukce objektů -drobné stavební úpravy -inženýrská činnost -poradenství.

Stavební práce: -rodinné domy na klíč -novostavby -rekonstrukce domů, bytů, kanceláří, bytových jader.

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -zateplování budov kompletním systémem -zakládání staveb -inženýrská činnost. Půjčovna: -lešení -bednění -malá stavební mechanizace.

Stavebniny se širokým sortimentem stavebního materiálu. Vlastní autodoprava. Stavební práce - novostavby, rekonstrukce, vestavby. Výstavba a rekonstrukce domů, bytů, nebytových prostor. Certifikace ISO. Autorizovaný technik v oboru pozemní stavby.

Stavební firma: -stavební práce -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce a zateplování objektů -drobné stavební práce.

Služby: -autodoprava -vnitrostátní i mezinárodní nepřetržitě včetně svátků -MB 412D valník s plachtou -vlek s plachtou. Stavební firma.

Služby: -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -půdní vestavby -drobné bytové úpravy.

Služby: -stavební práce -rekonstrukce budov -novostavby -rekonstrukce střech -bytová jádra. zemní práce bagrem

Služby: -stavby na klíč -rekonstrukce -demolice -realitní činnost -projektová činnost ve výstavbě. Sídlo: -389 01 Vodňany -Palackého 1231 -tel./fax.:383383053 -mailvodnany@isas.cz.

Služby: -stavební činnost -kompletní dodávky stavebních prací -průmyslové, občanské a inženýrské stavby na klíč -vnitrostátní a mezinárodní doprava. Prodej: -veškerý stavební materiál, stavebniny.

Stavební firma: -stavební práce -opravy na klíč -rekonstrukce -fásády.

Služby: -stavební práce -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.

Truhlářské práce Práce z přírodního kamene Zateplování - budovy Zhotovení - základové desky pod dřevostavby (na míru) Veškeré zemní a výkopové práce Obkladačské práce Výstavba - průmyslové objekty Stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů Rekonstrukce - bytová jádraúpravy fasád - práce z oblasti ...

Malířské práce Tesařské práce Stavební truhlářství Zateplování fasád Montáž - sádrokartonové konstrukce Zemní a výkopové práce Obkladačské a dlaždičské práce Stavební firmarekonstrukce - objekty - půdní vestavby

Zateplování fasád Půjčovna - lešení Stavební projektové dokumentace Sádrokartony Rekonstrukce staveb Zednické práce - strojní omítky

Sádrokartony Obklady Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy - bytystavební činnost

Kompletní zateplení - budovy - ZELENÁ ÚSPORÁM Pronájem - lešení - LAYHER BLITZ - trubkové Zemní práce Rekonstrukce a kompletní dodávky - stavby

Bezpečnost práce Dodávka - hasicí přístroje Veškerá stavební činnost (požární ochrana) Školení - požární ochrana Veškerá stavební činnost (požární ochrana)