KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Prodej, montáž: -střešní okna -snížení stropů -zateplení stropů -montáž stropních podhledů -půdní vestavby.

Výstavba montovaných rodinných domů, stavební systém EUROPANEL SYSTEMS Nízkoenergetické rodinné domky na klíč, -dřevostavby -montované domy -stavby na klíč. Montáž: -sádrokartony, -střešní okna, -plastová okna -žaluzie, -parapety. -Hrubá stavba -Dům na klíč.

Stavební firma, stavební práce, stavebnictví. Zednické práce. Rekonstrukce, modernizace. Sádrokartony, zateplovací práce. Zateplení budov, fasády, suché stavby. Novostavby, stavba rodinné domy, domů.

Stavební firma, stavební práce. Stavitelství. Provádíme: -stavby rodinných domků -hrubé stavby -rekonstrukce domů -zateplení a omítky domů -výstavba suchých zdiv (sádrokartóny) -plovoucí a dřevěné podlahy -obkladačské a malířské práce -bourací práce -stavební dozor -a ostatní zednické práce. Zajišťujeme: -instalatérské ...

Stavební společnost, výstavba: - rodinné domy na klíč (dům na klíč, RD na klíč) - hrubá stavba, základové desky - demolice - rekonstrukce - zateplování - fasády - zpracování žádostí o dotace Zelená úsporám - koupelny (koupelna) - obklady (obkladačky) - dlažby (dlažba, dlaždice) - sádrokartony - rekonstrukce včetně rekonstrukce bytů a ...

Stavební činnost, firma, stavebnictví, stavitelství -fasády, natírání a zateplování fasád, omítky, malby -obkladačství, zednické práce, provádění staveb, jejich změny a odstraňování -stavby, stavba na klíč -rekonstrukce objektů, půdní vestavby -bourací práce, demolice -ukládání inertního materiálu, materiály -projekty, interiéry, inženýrské ...

Stavební práce, stavitelství, stavby (stavba), stavebnictví. Opravy, servis domů, (domy), bytů, střechy a úpravy terénu, bytová jádra(bytových jader). Rekonstrukce staveb, domu (bytu, bytového jádra, koupelen, panelových a rodinných domů), modernizace, přestavba, výstavba(výstavba), oprava, demolice, odstraňování staveb. Bytové nástavby, ...

Stavební práce, stavebnictví, stavební činnost.Realizace půdní vestavby, vestavba. Montáže sádrokartonových systémů, systémy, sádrokartony, minerální podhledy, tepelné a zvukové izolace.Zateplení budovy, rodinné domy, dům, RD. Dodávky, distribuce, prodej a montáže střešních oken, okna, okno.

Stavební firma. Zateplené i nezateplené fasády. Stavby rodinných domů včetně dodávky na klíč. Rekonstrukce rodinných domů. Půdní vestavby.

Stavební firma, stavebnictví, stavební činnost. Výstavba, rekonstrukce domů, domy. Provádění, zakládání, základy staveb, stavba, odstraňování stavby, demoliční práce, bourací práce. Zednické práce. Stavební projekce, projektant.

Stavební činnost, stavebnictví. Pozemní stavitelství. Zednictví, zednické práce, zedník. Přestavba, přístavba, výstavba, rekonstrukce rodinných domů, dům, domy a bytů, byty.

Stavební firma, stavebnictví: -interiéry, suché stavby, opravy, rekonstrukce, úpravy, sádrokartonové příčky, sádrokartonové stěny, bezpečnostní příčky, bankovní příčky, trezorové stěny, konstrukce pro NBÚ, podhledy, sádrokartonové podhledy, minerální podhledy, kovové podhledy, lamelové podhledy, dekorativní podhledy, ...

Kompletní stavební činnost. Pokládka dlažby. Výroba, prodej: -dlažba betonová -obrubníky -vegetační tvárnice.

Práce, služby: -fasády -zateplování -výstavba rodinných domů -rekonstrukce rodinných domů -obklady -dlažby -lešení -sadrokartonářské práce -střechy -okna -dveře -půdní vestavby.

Výroba, prodej, služby, práce: -stavba rodinných domů -montované domy -nízkoenergetické domy -realizace domů už během 5 týdnů -projektování rodinných domů -vyřízení stavebního povolení. Fakturační adresa: Toužimská 588/70, Praha 9 - Kbely 197 00.

Stavebnictví, stavební práce: -interiér i exterié -hrubá stavba vč. střechy -rodiné domy i bytové jednotky -demoliční a bourací práce -zemní, výkopové a rovnací práce-ruční i strojní -odvodnění ploch, chodníky, dlažba, cesty, inženýrské sítě, okrasné ploty -zarovnání a zpevnění terénu, parkoviště, sportoviště -přípojky a ...

zánik poslední živnosti: 23.12.2012 Stavební firma. Stavba: -rodinné domy.

Investiční a developerská činnost -zajištění výstavby staveb, nemovitostí) Aktuální nabídka: -rodinný dům Břeclav-Ladná, ulice Mlýnská -řadové rodinné domy Břeclav, ulice Jiráskova (bývalý areál JME) -rodinné domy Břeclav Pěšina, podél Lidické ulice -rodinné domy Rohatec, ulice Řadová.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Zednictví

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Projektování elektrických zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Projektová činnost ve výstavbě Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Provádění staveb, ...

Provádění stave, změny staveb, odstraňování staveb.