KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Přístřešky. -balkonová, lodžiová a terasová závětří a zastřešení -vchodová závětří a markýzy -bazénové kryty odsuvné i pevné, popř. kombinované -přístřešky, zastávky, čekárny, přístřešky kol a kočárků -chodníková zastřešení -boxy na nákupní vozíky, jak venkovních ploch, tak i krytých a garážových prostor -stojany na kola, zařízení pro ...

Správa budov a revize, elektroinstalace, vodoinstalace, plynoinstalace, topenářství, servis a údržba bazénu, střechy a fólie, truhlářství.

Developersk éprojekty, stavebnictví, reality, nanotechnologie a investiceme. Poskytujeme také služby bytového designéra a hypotečního poradce, zpracování projektové dokumentace, architektonických studií, vizualizací přes vyřízení stavebního povolení se zajištěním veškerých specializací a rozpočtu až po samotnou realizaci stavby.

Stavební činnost, oprava, rekonstrukce, stavby na klíč: -generální a vyšší dodávky pozemních staveb, novostavby, rekonstrukce budov, včetně historicky významných objektů -monolitické konstrukce, stavby -administrativní budovy -průmyslové stavby -sklady a haly výrobního charakteru -bytové domy a střešní nástavby -památkově chráněné ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2011, enviromentálního managementu ISO 14001 a systému BOZP 18001:2011. Realizace novostaveb na klíč, výstavba průmyslová, bytová a občanská. Rekonstrukce staveb a objektů. Dodávka a montáž: -developerské projekty -ocelových konstrukcí (OK) -střešních a obvodových pláštů i ...

Zemní, stavební a výkopové práce. Provádíme realizace staveb, výkopy, kanalizace, údržbu silnic a chodníku. Výstavby budov. Bezpečnostní práce, ostraha.

Výstavba bytových a nebytových budov, Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, kromě strojů a zařízení.

Stavební činnost: -komplexní práce -stavby na klíč obytné domy, průmyslové, občanské a bytové stavby -sádrokaronové podhledy, obchody, prodejny, rodinné domy -energokanály. Řemeslo: -truhlář -tesař. Výroba: -pila -dřevovýroba.

Stavební práce, stavitelství, stavby rodinné domy na klíč. Rekonstrukce bytového fondu a výstavba rodinných domů na klíč. Výstavba garáží, sklepů, komerčních staveb z tvárnic Be-tong. EKO domy.

Služby v oboru stavební činnosti: -realizace, rekonstrukce a revitalizace bytových, průmyslových a hospodářských staveb -sanace betonu a práce ve výškách a nad volnou hloubkou -zajistíme projekt a stavební povolení na klíč.

Prodej, projekce, výstavba: - rodinné domy - byty - rodinné domy na klíč.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 s obhajobou 2010. Generální dodavatel staveb. Projekce, inženýrská činnost: -architektonické návrhy -projekty pro stavební povolení -realizační dokumentace stavby -odborné posudky -rozpočty -vyřízení stavebního povolení (vyjadřovačky) -autorský a technický ...

Opravy a rekonstrukce rodinných a bytových domů půdní vestavby a nádstavby údržba bytových a nebytových domů rekonstrukce bytových jader a koupelen zateplování fasád výměna plastových a euro oken střechy – tesařství, klempířství, pokrývačství zednické práce - obklady, dlažby sádrokartonové konstrukce ZTI - vodoinstalační a topenářské ...

Stavební firma: -pozemní stavby, výstavba rodinných domů na klíč. Výstavba: -nízkoenergetické rodinné domy na klíč v lokalitě Deblín 25km od Brna nad Tišnovem. Nabídka: -k nastěhování jaro 2010 -nízkoenergetické samostatně stojící domy -výměra 700-850 m2 -jednopodlažní, přízemní bungalow -vlastní garáž -pergola -veškeré ...

Stavební činnost: -realizace staveb -rekonstrukce staveb -dopravní stavby: -opravy spodních staveb mostů -opěrné zdi -odvodnění komunikací -odvodňovací systémy ACO DRAIN, HAURATON -regulace toků -zpevněné plochy ze zámkové dlažby -parkovací plochy -průmyslové stavby: -haly, sklady -montážní provozy ...

Stavební firma: - průmyslové stavby - rodinné domy na klíč - stavba a rekonstrukce bytových jader - výměna oken, dveří - půdní vestavby a nástavby.

Projekce gastro, stavební, projekční a kompletní zpracování žádostí dotací ZELENÁ ÚSPORÁM. Prodej a eshop: (www.gastrotech.cz) -gastronomické zařízení -obchodní zařízení -vybavení restaurací, kuchyní.

Stavební činnost, dodávky, rekonstrukce, modernizace, adaptace, demolice: -pozemní stavitelství -novostavby, rekonstrukce občanských a bytových staveb -stavby na klíč -stavby a rekonstrukce rodinných domů -bytové -občanské-rodinné domy -hrubé stavby -venkovní úpravy -zateplovací systémy -fasády, obklady, dlažby ...

Zajištění stavby od projektu, stavebního povolení, vlastní stavby až po kolaudaci.

Stavební práce, regenerace bytových domů, zateplení. Stavební firma.

Stavení firma. Dodávky na klíč Hrubé stavby Rekonstrukce Komunikace Ostatní služby.

Koupelnové a podlahové studio Stavební firma

Projekční kancelář s profesí architekt, stavební inženýři, technici, kresliči: - zpracování projektů - vyřízení stanovisek dotčených orgánů, územního rozhodnutí, stavebního povolení - příprava stavby - zajištění dozoru na stavbě a kolaudačního řízení.