KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební firma. Návrh a realizace staveb.

Pozemní, průmyslové, občanské a bytové stavby Realizace pozemních a průmyslových staveb.

Stavební, projekční práce.

Stavební práce. Zemní práce. Demoliční práce (demolice). Vodohospodářské práce. Nakládání s odpady. Stavební stroje - bazar. Velkoobchod, prodej: -motorová nafta.

Stavební firma: -výstavba rodinných domů na klíč -fasádnické práce včetně zateplení -revitalizace panelových domů -rekonstrukce objektů -rekonstrukce památek -řešení půdních vestav a nadstaveb -sanace a hydroizolace staveb -odborná montáž obkladů a dlažeb -suchá výstavba (sádrokartony) -vodo-, topo-, plyno-, ...

Tesařské práce Zateplování - rodinné domy Veškerá stavební činnost - rekonstrukce rodinných domů - půdní vestavby Klempířské práce Pokrývačské práce.

Stavební firma: základy a zakládání staveb hrubé stavby přístavby, nástavby a vestavby rekonstrukce bytových jader půdní vestavby izolace fasády a nátěry.

Dodávka, montáž: -dřevěné, zděné, montované rodinné domy včetně projekce.

Stavební činnost. Vegetační úpravy. Nákup a prodej nemovitostí.

Nabízíme stavebnicový systém výstavby rodinného domu. stavebnicový systém rodinného domu s krátkou dobou výstavby, příznivou cenou a vysokou užitnou hodnotou.

Provádíme služby v oblasti suchého stavebnictví.

Naše stavební firma nabízí stavební práce, výstavba rodinných domů, ošetřování fasád proti sprejerům na bázi nanotechnologie, rekonstrukce bytů a bytových jader i půdní vestavby, včetně zateplování domů a opravy fasád, montáž euro oken, dveří, terénní a drenážní práce, obklady, dlažby, chodníky.

Stavební firma Brno. Rekonstrukce, novostavby, sanace vlhkého zdiva: -půdní vestavby -rodinné domy -hrubé stavby -podřezání zdiva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontejnerová. Zemní práce UNC 750. Realitní činnost.

Stavební práce, stavební činnost. Výstavba rodinných, bytových a administrativních domů. Novostavby na klíč. Rekonstrukce bytových a nebytových prostor. Rekonstrukce a opravy fasád: -zateplování fasád vč. izolací a nátěrů. Střechy sedlové i ploché: -realizace -rekonstrukce a sanace poškozených. Půdní vestavby: -včetně zateplení ...

Poskytování služeb v oblasti stavebnictví a dodávek technologických celků pro čištění odpadních vod. Zemní práce, stavební činnost. Sluneční elektrárna.

Stavební činnost. Projekce, inženýrská činnost, stavby na klíč, rekonstrukce, adaptace: -rodinné domy -půdní vestavby, nadstavby -sádrokartonové konstrukce -koupelny, bytové jádro -obklady, dlažba -zateplovací fasády -zakládání staveb -statické posudky -tesařské, pokrývačské práce -oplocení objektů. Maloobchod, prodej, ...

Realitní kancelář: prodej, výkup bytů a nemovitostí. Stavební činnost: komplexní stavební činnost výstavba RD a bytů na klíč včetně zajištění pozemků rekonstrukce bytů a bytových jader zpracování projektové dokumentace pro provádění staveb inženýrská a poradenská činnost ve stavebnictví.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce staveb - rekonstrukce bytových jader - rodinné domy na klíč - zateplení budov - půdní vestavby a nástavby - bytova jádra - vyřezávání nosných panelů.

Firma H-Building provádí kompletní stavební činnost. Nabízíme zajištění Vaší stavby od samého začátku, od projektové dokumentace, provedení samotné stavby až po úplné dokončení a uvedení do užívání. Ať už se jedná o drobnou stavební úpravu nebo velkou komerční výstavbu.

Developerské projekty, developer: - výstavba rodinné domy, bytové domy i na klíč.

Stavebnictví, truhlářství.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava, stěhování Pravidelné trasy Česká republika - Německo - Nizozemí Finanční služby Realitní činnost - prodej a pronájem bytových i nebytových prostor Stavební činnost - výstavba na klíč, rekonstrukce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.