KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Služby, činnost. -realizace staveb včetně zajištění -projektu a stavebního povolení -půdní vestavby a nástavby -rekonstrukce staveb -rekonstrukce bytových jader -technický dozor investora.

Projektová činnost ve výstavbě, projekce. Stavební činnosti: - nová výstavba - rekonstrukce - historické objekty - půdní vestavby.

Stavební firma: - občanské, obchodní, průmyslové stavby a jejich rekonstrukce - výstavba komunikací, zpevněných ploch - inženýrské sítě Speciální stavební práce: - sanace betonových a železobetonových konstrukcí, vlhkého zdiva - oprava mostních objektů včetně izolací - speciální izolace Výstavba opěrných, zárubních a protihlukových ...

Realizace: - průmyslové a občanské stavby - inženýrské stavby. Příklady realizovaných projektů: - SFINX-polyfunkční objekt - polyfunkční dům Mojmírovo náměstí - rodinný dům vilového typu Líšeň, Podbělová 22 - zástavba ulice Podbělová Brně Líšni - BD Lipůvka, Vyškov, Střelice a mnoho dalších. Aktuální developerské projekty: - ...

Stavební firma: - vyřídíme vše od stavebního povolení až po kolaudaci - rodinné domy na klíč - fasády a zateplení objektů - střechy a půdní vestavby

Stavební firma: -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce -projektová činnost -investorská a inženýrská činnost.

Stavební činnost: - veškeré stavební práce - vypracování projektové dokumentace. Stavební, strojní zámečnictví: - ocelové konstrukce Obchodní činnost: - Coralit.

Úklidové práce Montáž - zateplovací systémy. Prodej - obklady, dlažby. Montáž - obklady, dlažby. Výstavba - rodinné domy. Zednické práce.

Stavební firma, výstavba - občanské stavby.

Stavební firma: - výstavba rodinné domy - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - pokládka obkladů a dlažeb - sádrokartony - instalatérské, elektrikářské práce - zednické práce, zedník.

Stavební firma. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy. Izolatérské práce: - zateplení budovy včetně výměny oken Rekonstrukce, přestavby: - rodinných domů - bytů, byty, bytových jader, bytová jádra - půdní vestavby a nástavby.

Projektová dokumentace - bytové a občanské stavby Výstavba - bytové a občanské stavby.

Realitní činnost Inženýrská činnost Projektová činnost Výstavba a rekonstrukce - domy, byty.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce a opravy bytů a domů: -výstavba rodinných domů na klíč -zateplování fasád -sádrokarton -malby a nátěry -obklady a dlažby -kompletní rekonstrukce.

Výstavba pozemní, průmyslová, dodávky na klíč. Novostavby, rekonstrukce, demolice, inženýrink, kompletační činnost, koordinace staveb, stavební dozory, technické dozory. Stavby: -pozemní, občanské a průmyslové -bytové, nebytové, výrobní, nevýrobní, rodinné domky -hrubé stavby, dílčí části i na klíč, zateplování staveb, fasádní ...

Stavby - inženýrské sítě, zemní práce. Výstavba - rodinné domy.

Výstavba rodinných a bytových domů na klíč Rekonstrukce bytových jader. Výstavba průmyslových objektů. Výstavba polyfunkčních budov. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zateplování fasád. Kamenické práce (mramor, žula), mozaiky, krby, zámková dlažba, fasády. Projektová činnost.

Stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce -výkopové práce -bytová jádra -oplocení -a další práce dle dohody.

Odstraňování staveb. Podlahářství. Stavby (včetně jejich změn).

Architektonická činnost. Stavební činnost.

Služby ve stavebnictví, inženýrink, stavební činnost: - generální projektant - urbanistické studie zástavby rodinných domů - poradenství při výběru parcely a typu RD - projekce staveb bytových a občanských domů - prováděcí dokumentace - realizace stavby na klíč nebo jen hrubé stavby - zpracování kalkulace a rozpočtů - návrh a vybavení ...