KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Izolace - program ZELENÁ ÚSPORÁM, rodinné domy na klíč, fasády, střechy na klíč.

Řemeslnické práce: - zednické, zednictví - stavební práce - obkladačské - pokládka dlažby, obklady stěny - podlahářské - pokládka plovoucí podlahy - malířské, malby pokojů - sádrokartonářské, sádrokartonové příčky, sádrokartony - drobné elektroinstalační práce.

Stavební firma. Kompletní stavební práce Výstavba, novostavby na klíč: - dřevostavby - nízkoenergické stavby.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Projektová činnost ve stavebnictví. Architektonické, inženýrské a projekční služby.

Stavební firma. Zednictví. Suchá výstavba: - sádrokartony, sádrokartonové příčky, podhledy - přestavba podkroví. Výstavba, stavba: - novostavby. Rekonstrukce: - rodinné domy - průmyslové haly.

Developerská firma. Stavební firma. Zemní a výkopové práce. Stavební práce a stavby na klíč. Projekční a inženýrská činnost.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky.

Velkoobchod, prodej: - barvy, laky - fasádní hmoty Stavební firma. Výstavba, stavba. - bytové domy - nebytové objekty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hliníkové a titanzinkové plechy. Práce. - stříhání plechů - lisování plechů - ohýbání plechů. Stavební firma. Kompletní stavební práce. Realizace, rekonstrukce: - zateplení objektů, fasády.

Práce: - veškeré stavební - bourací práce - elektroinstalační práce - revize elektro, elektrorevize. Služby: - koordinace na staveništích v souladu s bezpečností a ochranou zdraví při práci BOZP.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Projekční služby: - projektování ve stavebnictví - inženýrské činnosti.

Výstavba, stavba: - inženýrské stavby - rodinné domy, domky na klíč. Rekonstrukce, přestavby, úpravy: - půdní vestavby. Práce: - tepelné izolace, zateplení budovy, fasády - sádrové omítky.

Stavební firma. Výstavba, stavba: - novostavby, rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty.

Projekční kancelář. Služby: - veškeré projekční práce - projektová činnost ve stavebnictví. Stavební firma. Veškeré stavební práce.

Práce: - kompletní stavební práce - demolice, demoliční práce - výkopové práce - terénní úpravy. Inženýrské stavby. Výstavba, stavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové domy, byty.

Výstavba, stavba, rekonstrukce: - občanské stavby. Práce: - zateplováním objektů, fasády. Realitní činnost.

Developerská firma. Zprostředkování - výstavba, prodej: - bytové domy, rodinné domy s možností realizace nízkoenergetických staveb.

Developerská společnost. Developerská činnost. Prodej stavebních pozemků. Rekonstrukce, výstavba: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Správa, údržba: - vlastní nemovitosti - budovy i management staveb.

Stavební firmy. Rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - byty, bytová jádra.

Stavební firma. Dodavatelská činnost v provádění staveb a interiérů. Výstavba, realizace, rekonstrukce: - pozemní stavby - inženýrské stavby - rodinné domy, vily - bytové domy - rekreační objekty - administrativní budovy - mateřské školy - kavárny.

Developerská činnost. Investiční a developerské služby. Stavební firma. Výstavba, stavba: - řadovky, rodinné domy na klíč.

Veškeré stavební práce vč. projektové dokumentace.

Stavební činnost, pozemní a občanské stavby na klíč, projekce, dodávky: -novostavby -rekonstrukce -nástavby -opravy objektů -práce HSV, PSV -sádrokartony -podhledy (i minerální) -oprava fasád zateplovacími systémy -lité a stěrkové podlahy (epoxicementy) -zajištění subdodávek elektro, voda, plyn, topení, podlahy, klempířské, tesařské a ...