KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Dodávka - stříkací pistole na barvy. Prodej: - barvy, laky a ředidla pro kovy - tmely pro kovy Kompletní stavební činnost Dodávka - otryskovací stroje.

Realitní kancelář Výstavba - řadové rodinné domy v lokalitě Brno - Popůvky

Doprava - mezinárodní - vnitrostátní Výroba - bytové doplňky Stavební činnost.

Detektivní služby, ochrana osob a majetku. Stavební firma: -rekonstrukce budov, stavby rodinných domů -demoliční práce.

Stavební a řemeslné práce: - zednické - zateplovací, zateplování - tesařské, - obkladačské - natěračské - vodoinstalační - elektroinstalační - sádrokartonářské. Výstavba nových bytů, novostavby. Rekonstrukce starých domů a bytů.

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Architektonická kancelář Stavební firma

Natěračské práce Malířské práce Elektrikářské práce Topenářské práce Poskytování - finanční poradenství Výroba - kuchyně na míru Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - vily - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - komerční prostory Stavba - rodinné domy na klíč Vodoinstalatérské práce.

Dodávka, montáž: - prefabrikované železobetonové skelety - prefabrikované železobetonové stropní konstrukce - protihlukové stěny - prefabrikované železobetonové nádrže. Hrubá stavba vč. základových konstrukcí. Stavby na klíč.

Stavba: - rodinné domy na klíč - zateplování - inženýrské sítě.

Projektové práce, projekce. Stavby na klíč: - rodinné domy - rekonstrukce.

Nabídka stavebních prací, stavební firma. Inženýrská činnost PRO investory.

Stavební činnost: - rodinné domy na klíč - ekologické stavby - bytové domy - rekonstrukce větších stavebních celků - projekce - poradenství.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - půdní vestavby, rekonstrukce a opravy. Rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny - fasády. Izolace proti vodě a tepelné opravy - zateplení.

Stavební firma: - novostavby, vestavby a nástavby (podkroví a bytová jádra), - rekonstrukce domů a bytů - zemní práce, hrubé stavby - krovy, střechy, fasády - elektroinstalace, rozvody vody, kanalizace, plynu a topení - obklady, dlažby, sanita - rychlé havarijní opravy.

Výstavba, rekonstrukce bytů, rodinných domů. Zateplování fasád. Pokládka dlažby.

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Finanční poradenství. Výstavba, prodej, pronájem: - rodinné a bytové domy.

Stavební, developerská společnost s nemovitostmi. Stavební činnost: -nové stavby -rodinné domy -byty, bytová zástavba -stavby na klíč -občanská výstavba včetně komunikací (silnice, chodníky) -inženýrské sítě -investorská činnost.