KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Izolační práce Stavební práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Malování bytů Zateplování fasád. Veškeré stavební práce - sádrokartony. Plovoucí podlahy - obklady - dlažby (i zámkové) Veškeré stavební práce - novostavby - rekonstrukce Veškeré stavební práce - rekonstrukce bytů.

Stavební firma: -stavby a jejich změny -domy na klíč -rodinné domy -půdní vestavby -zelená úsporám.

Stavební firma: - novostavby, rodinné domy - rekonstrukce staveb - zateplování fasád - projektová dokumentace vč. stavebního povolení, projekce - statické posudky - bourací a demoliční práce - veškeré zemní práce - vodoinstalace, elektroinstalace.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2009 a ISO 14001:2005 a OHSAS 18001:2008. Prodej byty: -včetně kompletního finančního a právního servisu (hypotéka, zápis do katastru, aj.). Činnost DEVELOPERA, pronájem nemovitostí tel.543235502: -p.Pavla Průšová, lokality Brno Řehořova -p.Jiřina Kropáčková, tel.543235507 Kanice-rodinné ...

Stavební činnost, stavební firma: - rekonstrukce bytů, rodinných domů, budov - půdní vestavby - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader - stavby na klíč.

Výstavba: - rodinné, bytové domy. Rekonstrukce a zateplování. Zemní a výkopové práce.

Projektování, projekce, realizace: - stavby, novostavby, rekonstrukce.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Realitní činnost. Výstavba: - rodinné domy - půdní vestavby a návstavby - bytové domy.

Kompletní zateplení budov. Omítkářské práce.

Výstavba: -rodinné domy na klíč -komerční objekty - rekonstrukce, přístavby, vestavby a ostatní stavební práce.

Příprava a řízení staveb investičních celků. Realitní činnost: - pozemky - komerční objekty. Stavební dozor a poradenství: - stavební a technický dozor - finanční dozor - vady a poruchy staveb, sanace - zjišťování technického stavu objektů - organizace a řízení staveb - úspory staveb - řešení problémů dodavatelů. Realizace: - ...

Autodoprava, nákladní doprava, -odvoz stavebních sutí -dovoz sypkých materiálů -stavební činnost -kontejnery -autodoprava -kontejnerová doprava -výkopové práce -recyklace -pronájem strojů. Okruh pozemního stavitelství -opravy a rekonstrukce staveb -chodníky, parkoviště a komunikace -stavby rodinných domů, bytových ...

Stavební činnost, stavební práce: -stavby, stavba -pozemní stavitelství -generální dodávky na klíč -byty do osobního vlastnictví. -bytová výstavba -výstavba rodinných domů, rodinné domy, dům -projekční a inženýrská činnost.

Stavební firma: - výstavba domů, bytů, půdní vestavby - sádrokartony - práce ve výškách - malířské, natěračské práce - obkladačské, zednické práce.

Stavební společnost: - projektová dokumentace, projekce k novostavbám a rekonstrukcím - inženýrská činnost - realizace staveb - poradenství v oblasti stavebnictví.

Prodej: - pozemky v Pohořelicích. Výstavba: - rodinné domy na klíč.

Kompletní stavební činnost: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce staveb - půdní vestavby - rekonstrukce bytů a bytových jader - zateplování budov - pokládka zámkové dlažby atd.

Rekonstrukce a výstavba bytů a bytových domů. Realitní činnost, investiční poradenství.

Stavební firma. Kompletní dodávky: - bytové, občanské, průmyslové i ostatní pozemní stavby „na klíč“, a to jak novostaveb, tak i rekonstrukcí Realizuje však také hrubé stavby, specializované části staveb a vybraná stavební řemesla. Vynikajících výsledků dosáhl MANAG zejména v provádění monolitických konstrukcí. Developerská činnost.

Stavební firma, zaměření provádění pozemní stavby, novostavby včetně jejich změn, rekonstrukce, udržovací práce, odstraňování staveb, komplexní stavby vč. poradenství -projektová činnost ve výstavbě, spolupráce s architekty -vyřízení formalit pro územní řízení -stavební povolení včetně argumentace pro zahájení stavby ...

Personální a pracovní agentura. Stavební firma. Správa a údržba nemovitostí. Přípravné a dokončovací práce pro stavby.

Výstavba rodinné domy na klíč, výstavba průmyslových objektů a občanské stavby, rekonstrukce bytových jader, zateplení rodinné domy nebo panelové domy, certifikovanými výrobky, betonové podlahy (průmyslové, samonivelační cementové podlahy, anhidrity, samonivelační stěrky), pokládka plovoucí podlahy, montáže minerálních podhledů, montáže střešních ...

Výroba: - řezivo Tesařské práce. Demolice. Stavební činnost: - stavby na klíč.

Montáž: - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - obložkové vnitřní dveře. Rekonstrukce: - rodinné domy - bytová jádra - koupelny, zednické práce.