KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Oprava, servis, montáž, projekce: - klimatizace - vzduchotechnika - ventilátory - ohřívače. Stavební činnost: - rodinné domky na klíč - zateplování - revitalizace bytů a panelových domů.

Pobočka. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - revitalizace panelových domů - úpravy hřišť a stadiónů - rekonstrukce balkónů - sanace. Zelená úsporám.

Stavební firma: - projekce - rodinné domy - oprava, rekonstrukce - novostavby - stavební dozor.

Stavební a obchodní činnost. Prodej, pronájem a montáž lešení. Stavby: - rodinné domy - dřevostavby - rekonstrukce.

Stavební práce. Rekonstrukce: - byty - bytová jádra - koupelny - kuchyně. Demolice starých jader, demoliční práce. Obklady, dlažby - obkladačské a dlaždičské práce. Instalace sanitárního vybavení. Úpravy, přestavby interiérů. Zednické práce. Výstavba: - rodinné domy na klíč. Zateplování fasád domů.

Novostavby, nízkoenergetické domy. Rekonstrukce: - stavby - interiéry. Zateplování budov.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domky - rekonstrukce - zateplování - střechy. Maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál.

Provozovna: - Havířov Šumbark, areál firmy Semag. Výstavba rodinných domů. Zateplování budov.

Výstavby, opravy a rekonstrukce rodinných domů. Zateplování RD. Zednické práce. Zámková dlažba včetně venkovních terénních úprav. Oplocení rodinných domů.

Realizujeme kompletní výstavbu na klíč v oboru pozemního stavitelství, a to jak novostavby, tak rekonstrukce. Hlavní předmět naší činnosti tvoří provádění staveb občanských, průmyslových a bytových. Naše zkušenost a odbornost zajišťuje kvalitu, estetičnost a funkčnost realizovaných staveb a tím i spokojenost všech naších zákazníků.

Stavby, stavební činnost: - rodinné domy - na klíč, projektová dokumentace, stavební povolení. Rekonstrukce, opravy: - stavební objekty. Stavební dozor, inženýrská činnost pozemních staveb, komunikací. Přestavby - vestavby: - byty do půdních prostorů. Chodníky, komunikace - dlážděné, asfaltové.

Inženýrské a pozemní stavitelství Orlová. Stavební projekce. Stavby, stavební činnost. Rekonstrukce a statické zabezpečení staveb. Výstavba: - domy, silnice, mosty, kanalizace a ČOV.

Stavební činnost: - výstavba - rodinné domy na klíč - stavební projekce - stavební dozor. Specializace na dřevěné lepené a vazníkové konstrukce, krovy, střešní krytiny. Pronájem: - nebytové, skladové prostory.

Stavební a obchodní firma. Stavby, stavební práce: - komplexní práce, stavby na klíč - občanské stavby, menší administrativní budovy - bytová výstavba - průmyslové stavby - inženýrské sítě - kanalizace, vodovody - bourání, demolice - menší rozsah - rekonstrukce, zateplování, půdní vestavby.

Pozemní a inženýrské stavitelství, stavby. Stavební firma.

Realitní kancelář. Stavební činnost.

Montáž, demontáž a pronájem lešení. Stavby RD, dřevostavby. Tesařské práce, výškové práce, zateplování. Výroba-dřevěné podlážky. Stavíme lešení i pro přehrady a vodní nádrže. Montáž-ploty. Prodej a montáž plastových oken.

Betonářské práce Výstavba - ocelové konstrukce Výstavba - rodinné domy na klíč Zednické práce

Natěračské práce Malířské práce Zateplování fasád Montáž - sádrokartonové systémy - kazetové podhledy Rekonstrukce - byty - koupelny - kanceláře Rekonstrukce - koupelny

Oprava a inženýrské sítě Opravy a zpevňování - základy Výstavba a rekonstrukce - průmyslové stavby Výstavba a rekonstrukce - občanské stavby

Obkladačské a dlaždičské práce - program ZELENÁ ÚSPORÁM Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy - program ZELENÁ ÚSPORÁM Zednické práce - program ZELENÁ ÚSPORÁM

Sádrokartonářské práce Výroba - ocelové konstrukce Stavební prácestavba - rodinné domy na klíč Svářečská činnost Zámečnické prácekovovýroba - mříže - brány - oplocení - schodiště - zábradlí - vrata - okna, ...výroba z nerezu - barové pulty - kuchyňské linky - nábytek - šnekové dopravníky, ...

Malby PRIMALEX, JUPOL Kompletní tesařské práce se specializací na krovy střech - zastřešování krytinou BRAMAC, KM BETA Výstavba - komínové systémy SCHIEDEL Zateplování budov - tepelné izolace i proti vodě Stavba - základyzdící systémy POROTHERM, YTONG, CITHERM, POROBETON Zemní a výkopové práce - veškeré terénní ...