KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Zednictví -Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých Pekařství, ...

Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová - rekonstrukce

Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - občanské stavby - byty a fasády - průmyslové stavby - inženýrské stavby.

Stavební činnost: - veškeré stavby na klíč - rekonstrukce na klíč - demollice.

Stavební firma: - stavby rodinných domů na klíč - fasády - rekonstrukce. Nákladní autodoprava.

Stavební činnost - bytová výstavba - nebytová výstavba - rekonstrukce domů - průmyslové stavby.

Stavební a developerská činnost - výstavba a prodej novostaveb.

Firma K&P Stavby Therm s.r.o. se sídlem v Uničově se zaměřuje na realizaci staveb od drobných stavebních úprav, přes rekonstrukce či zateplování, až po celé objekty, novostavby nebo stavby na klíč včetně zajištění základové desky. Také poskytujeme prodej stavebního materiálu a půjčovnu lešení. Své služby zajistíme v celém Olomouckém kraji. ...

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplování - sanace - mikropilotáž - zednické práce - obklady, dlažby

Hlavním předmětem firmy Ekonstrukt je provádění staveb a stavebně dokončovacích prací včetně pokládky podlah a montáž sádrokartony. Specializujeme se především na výstavbu a rekonstrukci objektů, inženýrských sítí a komunikací. Také působíme v oboru malířství a natěračství v Olomouci a okolí. Zaměřujeme se na tyto stavební práce a stavební ...

Činnost: - stavební práce - zednické práce, zedník

Výstavba, rekonstrukce a opravy inženýrských sítí: - plynovody a plynovodní přípojky. Stavební práce: - zemní výkopové práce za použití kolových i pásových bagrů. Developerská činnost.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - repase oken a balkonů - obklady, dlažby - montáž, instalace topení, vody - montáž radiátorů, kotlů - rozvody plynu - elektroinstalace - montáž sádrokartonu. Program - zelená úsporám.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové areály a stavby - rekonstrukce a revitalizace panelových domů - zemní práce - sádrokartonové konstrukce - zateplování fasád - průmyslové podlahy.

Práce: - Stavba RD, obkladačské práce, zednické práce, celková rekounstrukce koupelen, rekonstrukce domů a bytů, zateplování fasád.

Stavební a obchodní společnost: - zateplování, sanace, - rekonstrukce domů, historických objektů, - půdní vestavby, - průmyslové stavby, - stavby na klíč, - kompletní dokončovací práce.

Stavební činnost: -bytové, občanské a průmyslové stavby -projektové a inženýrské činnosti -hlubinné zakládání, piloty.

Služby: - stavební činnost - bourací práce, demolice - desinfekce - dodávka průmyslová, úklidová chemie, gastrochemie

Stavební činnost: - stavby na klíč - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - vodoinstalace - topenářské práce

Provozování, údržba, servis: -tepelná zařízení v Uničově a Lutíně -tepelná zařízení v Moravské Třebové, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.

Stavby: -plynové a olejové kotelny na klíč -teplovodní a horkovodní předávací stanice -venkovní, vnitřní rozvody plynu -vodovody, teplovody, kanalizace -půdní a střešních nástavby, stavba bytů, průmyslových staveb -slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace -měřící a regulační technika tepla, teplé vody, regulačních stanic ...

Stavební firma. Stavební činnost: - komplexní stavby - výstavby rodinných a bytových domů - pronájem stavebních zařízení.

Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - zateplování fasád - sádrokartony.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.