KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební společnost BJP Company, s.r.o. zajišťuje pro své klienty komplexní stavební práce. Mezi naše služby patří výstavba rodinných domů, rekonstrukce, různorodé zemní a výkopové práce, terénní úpravy, elektromontáže, práce s montážní plošinou nebo také výstavba a údržba veřejného osvětlení. Naši firmu naleznete na adrese Bořivojova 878/35, ...

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - dřevostavby - rekonstrukce bytů, domů, koupelen - hydroizolace, zateplení plochých střech - dřevěné fasády.

Rekonstrukce, revitalizace budov a rodinnych domů. Bytová výstavba, sanace objektů, monolitické konstrukce, stavby na klíč

Stavební firma: - rodinné domy - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader, koupelen - stavba krbů - fasády - stavba plotů.

Služby: - developerská činnost - bytová výstavba

Činnost: - realizace staveb - rekonstrukce - Inženýring Distribuce: - trubky, roury - spojovací materiál - armatury

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukci objektů - stavební projekce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby Služby: - stavební projekce - inženýrská činnost - stavební dozor

Stavební a developerská činnost - příprava projektu, technický dozor - architektonické návrhy - bytová výstavba - developer.

Činnost - zednické práce - malířské práce - lakýrnické práce.

Stavební společnost: - novostavby - rekonstrukce budov - fasády - ploty - zámková dlažba.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - půdní nástavby - bytová jádra - sádrokartonářské práce - demolice.

Stavební činnost - stavby domů na klíč - rekonstrukce budov - sanační práce - elektroinstalace, - topenářské práce - vodoinstalační práce - obklady a dlažby - zakázková výroba masivního nábytku.

Stavební činnost - bytová výstavba, domy na klíč - zateplování staveb - hrubá stavba.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Stavby na klíč. Zateplování objektů. Inženýrská práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - strojní omítky - zateplování fasád - sanace vlhkého zdiva - ploty.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce bytových domů - provádění půdních vestaveb bytů či kanceláří - zateplování.

Stavební činnost, práce: - rekonstrukce - půdní vestavby - zednické, obkladačské - vodoinstalační

Služby: - developerská činnost - výstavba rezidenčních a komerčních nemovitostí a jejich následný prodej.

Stavební činnost, výstavba: - bytové a komerční stavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen

Služby: - realitní činnost - správa nemovitostí - stavební činnost

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - byty - půdní vestavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zateplování

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplení - půdní vestavby