KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Developerská společnost - stavební projekce včetně dodávky staveb.

Stavební firma, výstavba: - novostavby - rekonstrukce budov - výkopy, pokládka telekomunikačních a elektrických sítí - optické sítě - vodovody, kanalizace - chodníky.

Stavební činnost - bytová výstavba. Realitní činnost - prodej domů.

Příprava a realizace bytových projektů - bydlení pro seniory, družstevní bydlení a nájemní bydlení - projektová a inženýrská činnost - developerská činnost.

Stavební činnost - bytová výstavba na klíč - zednické, betonářské, omítkářské a lešenářské práce - zateplování budov - práce tesařské, truhlářské, klempířské, izolatérské, zámečnické, instalatérské.

Stavební činnost, výstavba: - bytová a nebytová výstavba - rekonstrukce Developerská činnost.

Práce: -realizace staveb -rekonstrukce -zahradnické služby

Zednictví -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené ...

Zabýváme se realizací staveb a zemních prací.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - zateplování bytů - malířské a obkladačské práce - vodoinstalační práce - elektrikářské práce. Půjčovna lešení.

Služby: - stavební projekce - inženýring - poradenská činnost - výkon koordinátora bezpečnosti práce - zpracování a kontrola plánu BOZP a zásad organizace výstavby - posuzování vlivů záměrů a koncepcí na životní prostředí -projektování elektrických zařízení bez omezení napětí Stavební činnost

Činnost: - bezpečnostní a detektivní služby - výstavba rodinných domů na klíč - střelecké kurzy, střelecké akce a soutěže pro firmy i organizace

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - rozvody vody a kanalizace

Služby: -developerská činnost Stavba, výstavba: -bytové domy -rekonstrukce

Služby: - developerská činnost - bytová výstavba

Projekce - stavby Kompletní stavební činnost - rodinné domy na klíč

1.Stavebnictví, výstavba rodinných domků, provádíme následující stavby: -občanské, průmyslové a inženýrské stavby -výstavba čistíren odpadních vod -kanalizace objektové i venkovní -výstavba inženýrských sítí -výstavba komunikací -výstavba a rekonstrukce užitkových ploch, keramické dlažby, zámkové dlažby, betonové a ...

Naše firma zajišťuje komplexní výstavbu a rekonstrukce rodinných domů na klíč, bytových domů, průmyslových a občanských staveb.

Nabídka služeb stavební a úklidové firmy.

Stavební firma: - kompletní realizace staveb - novostavby - rekonstrukce. stavební činnost, která se zabývá průmyslovou, občanskou a bytovou výstavbou a rekonstrukcí staveb a dalšími stavebními pracemi včetně kompletních řemesel.

Stavební společnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce objektů - rekonstrukce koupelen - renovace fasád.

Stavební činnost: - výstavba inženýrských sítí - výrobní a prodejní objekty - činžovní domy.

Provádění veškerých stavebních prací v malém i větším rozsahu. Kompletní realizace staveb a rekonstrukcí, realizace inženýrských sítí, elektroinstalace, vodovod, kanalizace a plyn. Poskytujeme zákazníkům kompletní stavební servis od přípravy zakázky, zpracování projektové dokumentace a detailní kalkulace až po vlastní realizaci díla.