KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Dodáváme nízkoenergetické rodinné domy v pasivním standardu. Pomocí konfigurátoru domu si můžete doprojektovat váš dům. Garantované vlastnosti: termoizolační, protipožární, akustické, mikroklima. Garance až 30 let, vysoká životnost.

České dřevěné domy od společnosti Ecoholzhaus. Ekologické dřevostavby na klíč jsou dostupným a rychlým řešením vašeho bydlení. Levné dřevostavby různých druhů a stylů již od 1 milionu korun.

Malířské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Montáž - kuchyně Bourací práce Sádrokartonářské práce Pokládka - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy - obklady Stavební firma - kompletní rekostrukce a opravy bytů, rodinných domů, kanceláří Zednické práce - štukatérské práce Vodoinstalační práce

Dodávka a montáž - výtahy Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Instalace, montáž - solární zařízení Topenářské práce Zateplování budov a fasád Stavba - ploty - oplocení Demolice Pokládka - zámková dlažba Realizace staveb - půdní vestavbystavba - rodinné domy na klíč - nízkoenergetické stavby

Činnost společnosti: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce domů, bytů, objektů - realizace půdních vestaveb - výstavba menších nebytových staveb - administrativních budov - provozních objektů - skladových hal.

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů na klíč.

Inženýrsko dodavatelská činnost ve stavebnictví. Kompletní příprava stavebního řízení a staveb. Rekonstrukce objektů, dodávky na klíč: -stavby pozemní, občanské, bytové, inženýrské -rodinné domy -haly skladové, výrobní -plynovody, vodovodní řady a komunikace (chodníky, silnice, zpevněné plochy a parkoviště). Běžné i generální opravy ...

Provádíme: - stavební činnost.

Koordinátor BOZP Technický dozor investora Realizace - stavby

-Inženýrská činnost ve stavebnictví Projektová činnost ve výstavbě

Stavební společnost: - veškeré stavební práce - novostavby - rekonstrukce objektů a budov, jak bytové, tak i nebytové výstavby. Máme dlouholeté zkušenosti ve stavební výrobě, které dokážeme zúročit i v nestandardních stavebních podmínkách.

Výstavba: - občanské stavby - bytové domy - administrativní, průmyslové a hotelové stavby - rodinné domy - ostatní stavby.

Služby: - průmyslová výstavba - zaměření především na sklářství a keramiku, ostatní lehký průmysl, polygrafie, chemie - občanská výstavba - rodinné domy, návrhy interiérů - ekologické stavby.

Prodej - rodinné domy - byty Výstavba - rodinné domy - byty.

Stavební firma. Činnost: - konstrukce a vývoj strojních zařízení - strojírenská výroba - 2D + 3D modelování

Rodinná firma Alama s.r.o. byla založena v roce 2004. Převažující ekonomickou činností je provádění: - drobných staveb - stavebních úprav a rekonstrukcí bytových jednotek - elektromontážních prací - revizí a oprav elektroinstalací. Dále je to správa a údržba nemovitostí. Další z významných činností je: - zajišťování technických ...

Stavební a obchodní firma: - rekonstrukce staveb - rodinné domy - bytová výstavba - izolace střech.

-Automatizované zpracování dat Zednictví

Potřebujete opravit byt nebo postavit dům ? Obraťte se na nás ! Umíme to i velmi rychle ! stavby na klíč krovy, pokrývačské práce, zateplovací a izolační práce domů a střech vnější a vnitřní štuky a omítky, malování, natírání, lakování (kytování dřeva a kovů) podlahářské práce a truhlářské práce.

Stavební a projektová činnost. Finanční a právní poradenství, hypotéční úvěry. Prodej stavebních systémů: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastová okna - dveře - zimní zahrady z profilu REHAU S 730 - dřevěná okna - dveře - zimní zahrady z EURO profilů - stavební komponenty - fasádní systémy z Al profilu HEROAL.

Developerská činnost. Developerské služby. Bydlení v přírodě v obci Líčkov, nedaleko města Žatec a okresního města Louny. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - stavební pozemky pro stavbu rodinného domu, inženýrské sítě jsou rozvedeny. Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy.