KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Provádíme referenční stavby a jejich změny včetně udržovacích prací i odstraňování.

OBLASTI ČINNOSTI Rekonstrukce a obnova vnějších částí budov. Kompletní rekonstrukce objektů. Provádění bytových a občanských staveb. Rekonstrukce památek. Nástavby a vestavby budov. BERTRAMKA - rekonstrukce Práce jsou prováděny komplexně, tzv. na klíč, včetně všech přidružených profesí.(práce zednické, obkladačské, ...

Výstavba rodinných domů na klíč.

Služby: - zednictví - dokončovací stavební práce - hostinská činnost - provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební firma: - stavby. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví. Ostraha majetku a osob.

Výstavba: - byty - domy - nemovitosti - nebytové prostory.

Stavební činnost: - kompletní rekonstrukce budov - novostavby - půdní vestavby - opravy a rekonstrukce fasád - zateplování fasád - stavby na klíč.

Provádění pozemních a inženýrských staveb a instalačních prací technického zařízení domů a budov.

Nabízíme stavební práce, výstavby rodinných domů, bytových i občanských staveb.

Stavební společnost se zabývá komplexními stavebními a inženýrskými pracemi s působností po celém území ČR. Komplexní stavební a inženýrské práce s působností po celém území ČR: - rekonstrukce občanských i administrativních budov - rekonstrukce historických budov - občanská výstavba (stavby rodinných domů, přestavby bytů, atd.) - ...

Firma STAVESIK s.r.o. vznikla 20.9.2004 po rozchodu společníků společnosti ESIK v.o.s. (která funguje na trhu od roku 1993) přestupem téměř všech zaměstnanců a většiny vybavení. Společnost v plné míře převzala systém řízení staveb společnosti ESIK v.o.s. a vzhledem k přestupu zaměstnanců bude tak jejím kvalitním a vysoce profesionálním nástupcem. ...

Nabízíme jak kompletní stavby RD (na klíč) nebo realizaci pouze hrubé stavby RD, či rozšířené hrubé stavby. Nabízíme kompletní rekonstrukci bytu, bytových jader, půdní nástavby a vestavby, dle Vašich představ a požadavků.

Developerská společnost. Služby: -v oblasti řízení výstavby průmyslových a komerčních objektů, konzultace, technický dozor.

Stavební práce. Rekonstrukce staveb. Demoliční práce stavebními stroji.

Celková rekonstrukce objektů a fasád. Provádění staveb, udržovacích prací a jejich odstraňování

Realitní kancelář, stavební společnost. Realitní činnost: - zprostředkování nákupu a prodeje: - nemovitostí - pozemků - chat - chalup - zprostředkování pronájmů: - výrobních celků - hal - bytů - domů. Provádění staveb: - bytových - občanských - průmyslových. Stavební práce: - stavby na klíč ...

Bytové výstavby: - provádění inženýrských a bytových staveb.

Stavební výroba: -bytová výstavba -občanské a průmyslové stavby -rekonstrukce stávajících objektů -provádění staveb na klíč -demolice -stavby železobetonových celků -železobetonové monolitické.

Divize 3 METROSTAV a.s. je stavební společnost univerzálního zaměření, jejíž aktivity je možné sledovat na celém území naší republiky, na Slovensku i v zahraničí..

Metrostav a.s. je universální stavební společnost zajišťující řízení a realizaci náročných stavebních děl.. .

Aktuální nabídka našich půdních bytů - prodej půdních bytů - výstavba půdních bytů.

ERKONA nabizi, zajištuje a provádí: montážní práce, dodávky, výrobky a služby fotovoltaické elektrárny solární panely ucelené i dílčí dodávky stavebních prací charakteru HSV a PSV komplexní realizaci staveb včetně technologické části nové výstavby nebo rekonstrukce (formou "na klíč") zateplování fasád montáž tepelných čerpadel.

Developerská firma zajišťující výstavbu 32 řadových a 14 samostatně stojících domů.