KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební činnost: - bytová a nebytová výstavba - zemní práce - zateplování - zednické práce - obklady, dlažby Stavební dozor.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen - zateplování - fasády - pokládka zámkové dlažby - renovace památek, hradů a zámků.

Stavební činnost, práce: - rekonstrukce - rodinné domy - zakládání staveb - rekonstrukce koupelen - zemní - bourací - obkladačské - malířské - montáž sádrokartonu

Služby: - geodézi - realitní činnost - výstavba

Rekonstrukce budov. Výstavba domů a bytů. Stavební projekce.

Stavební činnost, práce: - rodinné domy - rekonstrukce - zednické - tesařské - zemní práce

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - zateplování fasád - obkladačské práce - anhydritové podlahy - montáž krbů Pronájem, montáž: - lešení

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce domů - zednické práce - izolační práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - malířské a lakýrnické práce.

Stavební společnost, výstavba: - rodinné domy - nebytová výstavba - rekonstrukce budov

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce panelových domů - zednické práce - obkladačské práce - montáž sádrokartonů - malířské práce.

Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - výstavba rodinných domů

Provádíme: - kolejové stavby - mostní stavby - městské stavby - pozemní stavby.

Stavební a projektová činnost - realizace staveb - novostavby - projektová a inženýrská příprava staveb - koordinátor BOZP na stavbách - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Provádíme: - stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce a zeteplování domů a bytů - rekonstrukce, renovace byt. jader a koupelen.

Stavební společnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - půdní vestavby

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - sádrokaronářské práce - lité anhydritové podlahy

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Poskytování technických služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro ...

Provádění pozemních staveb, jejich změn a odstraňování. Bytová výstavba Technický dozor. Zemní práce. Projektová činnost: -novostavby -rekonstrukce -přístavby.

Zednictví-stavba RD na klíč, obkladačské práce, zateplování fasád

Stavba, výstavba, rekonstrukce: -rodinné domy na klíč -bytové domy -školy -obchodní centra -administrativní budovy