KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Chystáte se stavět či rekonstruovat? Potom nám dovolte představit společnost ERGO TRADING CZ s.r.o. Naše firma provádí veškeré stavební práce v rámci bytové, občanské a administrativní výstavby. Zároveň se zaměřujeme na rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Jsme flexibilní a našim klientům vycházíme maximálně vstříc.
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Práce: -stavební (komplexní dodávka staveb na klíč) -rekonstrukce staveb. Práce: -zámečnické -truhlářské -klempířské -elektroinstalační. Doprava: -nákladní, PV3S-sklápěč, LIAZ-valník s rukou a vlekem. Zemní práce: -UNC 061, buldobagr Bělorus.

Práce, dodávka: -stavební, výstavba -bytová výstavba -rekonstrukce -vyzdívaná bytová jádra v panelových domech -přestavby koupelen (koupelny) a stavební úpravy bytů.

Jsme jihlavská stavební firma založená v roce 2008 působící převážně na Vysočině. Naší prací je komplexní stavební činnost. Zaměřujeme se na: Revitalizace panelových a bytových domů, zateplení fasád Výstavbu rodinných domů, realizaci občanských a průmyslových staveb Kovovýrobu a stavební zámečnictví Výrobou kontejnerů pro automobilové ...

Stavební práce, stavby: -specialista na sádrokartony a půdní byty (kompletní dodávka) -stavby rodinných domů na klíč -rekonstrukce, přestavby -fasády, zateplování fasád, tepelná izolace -rekonstrukce bytových jader, koupelny -obkladačské práce.

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Bytová výstavba: -lokalita Jihlava, "U Mlékárny" (mezi ulicemi S.K.Neumanna a Jiráskovou -81 řadových rodinných domů, 26 garáží do osobního vlastnictví -zahájení výstavby září 2004 -předpokládané dokončení výstavby podzim 2005.

Práce, stavební činnost: -novostavby rodinné domy, bytové domy -budovy občanské výstavby -opravy domů, fasád -rekonstrukce památkově chráněných objektů -zemní práce -dlaždičské práce -ostatní stavební práce.

Inženýrské a pozemní stavby: -inženýrské sítě -pozemní stavby na klíč.

Služby: -komplexní finanční -stavební servis -zajištění zdrojů financování, jejich ověření, základní technicko-ekonomické rozvahy -výběr a nákup pozemků -vypracování projektové dokumentace -vlastní realizace a zastoupení investorů v průběhu výstavby až do kolaudace staveb.

Práce, činnost: -komplexní stavební dodávky, stavby -stavby na klíč. Služby: -poradenská činnost v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. V konkurzu 07/2009.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

Zednictví -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků Zednictví

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zednictví

Zednictví Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo ...

Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Výroba: -výstavba rodinných domů, plotů a bazénů -sádrokartonářské práce -rekonstrukce bytových jader -zateplování fasád.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Diagnostická, zkušební a poradenská činnost v ochraně rostlin a ošetřování rostlin, rostlinných produktů, objektů a půdy proti škodlivým organismům ...

Masérské, rekondiční a regenerační služby -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkovatelská činnost -Obchodování s pohledávkami -Ubytovací služby -Šití oděvů -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Hostinská činnost

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Zednictví -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Ubytovací ...