KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Služby: -stavební práce celků na klíč -rekonstrukce, opravy -inženýrské sítě -zateplování rodinné domy -barvení fasád, dodávka barev -doprava sklápěcí vozy. -zemní práce. Činnost: -reklamní -propagační.

Rekonstrukce a modernizace objektů. Zateplování. Stavby na klíč. Prodej a pronájem lešení HAKI. Nátěry fasád. Nákup a prodej dřeva. Pěstitelské pálení ovoce.

Stavební činnost: stavby a rekonstrukce (bytové, občanské a průmyslové objekty). Provádění: -jednotlivé stavební profese (zedník, obkladač, dlaždič) -zámková dlažba včetně dodávky -lité povrchy, vyrovnání podlah -obklady -omítky -fasády, zateplování fasád -krovy -pokládání střešní krytiny -vestavby, nástavby, přístavby objektů ...

Stěžejním zaměřením společnosti je oblast komerční výstavby a oblast bytové výstavby. U těchto aktivit zajišťuje společnost realizaci investorských projektů od vyhledávání atraktivních pozemků po dodávku stavby na klíč. Investorská činnost: -příprava a realizace developerských projektů v oblasti bytové a komerční výstavby -řízení ...

Výroba, montáž: - konstrukční dřevostavby - roubené, srubové stavby - restaurační stavby - zděné stavby - rekonstrukce - okna, dveře, vrata - schody, podlahy, zábradlí - kuchyně, nábytek - restaurační nábytek - fasádní systémy.

Stavební firma Šoukal Služby: -v oblasti stavebnictví -stavby, rekonstrukce a demolice staveb.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Prodej přírodního a umělého kamene, štěrku a písku. Provozna: Karlov 1119; 594 01 Velké Meziříčí

Stavební firma. Realizace, výstavba: - občanské stavby - průmyslové stavby. Rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - byty. Výstavba či rekonstrukce inženýrských sítí. Demoliční práce, demolice.

Stavební dozor: - odborné vedení stavby - kontrola prováděných prací dle projektové dokumentace. Inženýrské služby v oboru pozemních staveb. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Držitel certifikátu jakosti ISO* 9001:2001. Stavební výroba: -pozemní, inženýrská, občanská a bytová výstavba. Technická zařízení budov: -vypracování projektové dokumentace v oboru TZB* (technické zařízení budov), realizace, servis i pozáruční -dodávky a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic, ústředního vytápění v ...

Výroba: -stavební firma -stavba rodinných domů -stavba průmyslových objektů.

Práce: -zateplení domů a fasády -rodinné domy na klíč -přestavby bytových jader -rekonstrukce budov -nadstavby budov -zámkové dlažby -zemní a výkopové práce

Stavební a obchodní společnost. Výstavba: - rodinné domy - průmyslové objekty - zateplování objektů - rekonstrukce budov.

Provádíme veškeré stavební práce se zaměřením na malé, střední i velké zakázky. Stavíme rodinné domy, hrubé stavby i stavby na klíč. Provádíme rekonstrukce starších domů, zateplení obvodových a stropních částí, tepelnou izolaci.

Developerský projekt. Výstavba bytů, byty, bydlení v nové lokalitě Klafar: -bytový dům -nárožní městský dům s 25ti bytovými jednotkami a 6ti jednotkami nebytovými - komerčními -3x nadzemní podlaží (v nároží 4) a 1x podzemní podlaží s parkovacími plochami -půdorysně má tvar písmene L a jeho nárožní část je umístěna na křižovatce ulic Libická a ...

Miroslav Stupka se specializuje na výstavbu a rekonstrukce domů, chatek, garáží. Poradí si i se zateplením, obkladačskými pracemi a pokládáním venkovní dlažby.

Společnost KB pro-Stav, s.r.o. se zaměřuje na realizaci, změny a odstraňování staveb, provozuje nákladní motorovou dopravu do 3.5 t. a specializuje se i na projektovou činnost při výstavbě.

Výroba: -stavební práce -rekonstrukce. Kancelář a sklad: Jihlavská 1147/6, 59101 Žďár nad Sázavou

Výroba, práce: - zednictví - rekonstrukce i novostavby - veškeré zednické práce - obklady a dlažby - venkovní krby - poradenská činnost.

SOLSTAV se zaměřuje na stavby a střechy na klíč, zednické a zemní práce, rekonstrukce půd a mnoho dalšího.

Výroba, práce: -zednické -stavební -zateplování fasád -půdní vestavba.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Dřevostavby Bartoš s.r.o. se zaměřuje na výstavbu nízkoenergetických domů, staveb a chatek na klíč. Mezi další činnosti společnosti se řadí zhotovení fasád, pokládka dlažby, zednické práce a mnoho dalšího.

Zateplování fasád Projektová činnost Zemní práce Stavební činnost Výstavba RD na klíč

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - zemní práce - inženýrské sítě