KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Chystáte se stavět či rekonstruovat? Potom nám dovolte představit společnost ERGO TRADING CZ s.r.o. Naše firma provádí veškeré stavební práce v rámci bytové, občanské a administrativní výstavby. Zároveň se zaměřujeme na rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Jsme flexibilní a našim klientům vycházíme maximálně vstříc.
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Stavební firma RAPANT Stavba, výstavba, rekonstrukce, demolice, odstraňování: -rodinné domy a domky, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy. Komplexní stavební práce: -hrubé stavby -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra, bytových jader -podkroví -koupelny, koupelen -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, ...

Stavební firma. Stavíme dřevostavby a zděné rodinné domy na klíč.

Realizace, výstavba, rekonstrukce, opravy: - rodinné domy, bytové domy - obchod a provozovny - dílenské a skladové prostory - haly a komunikace - betonáže, základové desky - stropní konstrukce - zateplování fasád - kompletní realizace střech - tesařské práce: - dřevěné zahradní domky - pergoly, přístřešky - zámečnické ...

Velkoobchod, prodej: -stavební materiál: -cihly POROTHERM, tvárnice, modulový blok, věncovka, U -profil, nosné i nenosné překlady, nosné roletové překlady, střešní a stropní desky, termopancíř, malby, omítky -střešní okna VELUX, PRIMA FENESTRA -střešní krytiny. -BRAMAC, CEMBRIT, KM BETA, RANNILA STEEL, TONDACH -plastové ...

Práce: - stavby na klíč - rekonstrukce - rodinných domů, budov - zateplení budov - stavební, zednické.

Stavební firma, stavba, výstavba: -průmyslové a bytové stavby na klíč -rodinné domy na klíč -komplexní stavební práce -rekonstrukce a menší stavební práce -od projekce včetně inženýrské činnosti.

Provádění staveb, nabídka stavebního a technického dozoru, poradenství, rozpočty ve výstavbě. Zaměření na pozemní stavitelství.

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Stavební firma. Práce: - stavba, rekonstrukce rodinných domů - hydroizolační práce - výstavba inženýrských sítí - pozemní stavby - výkopové práce. Řemeslo: - zedník, tesař, izolátér, nstalatér, elektrikář.

Výstavba: - rodinné domy - průmyslové objekty. Opravy, zateplení: - fasády. Ocelové, střešní konstrukce. Dodávka, montáž: - střešní krytiny - sádrokartonové podhledy, příčky - minerální a kazetové podhledy. Půdní nástavby a vestavby. Obklady a zednické práce.

Práce: -pokrývačské,pokrývačství: -střechy rovné a sedlové -izolatérské,izolační,izolatérství: -hydroizolace střech -izolace tlakové -klempířské,klempířství. Realizace staveb,stavba,výstavba, dodávka na klíč,rekonstrukce, projektování: -stavby občanské včetně projekce: -rodinné domy a domky, rodinných domů a domků ...

Služby: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební firma: -výstavba rodinných domů a staveb na klíč -rekonstrukce -zateplování fasád -demolice -zelená úsporám.

-Pokrývačství, tesařství -Montáže dřevostaveb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zednictví

Stavební firma: -stavby na klíč -rodinné domy -průmyslové stavby -občanské stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce objektů -zateplení budov.

Stavební činnost, firma, komplexní stavební práce: -návrhy technologických celků a jejich realizace -montáž, pronájem a demontáž lešení Plettac -pronájem prostor -revitalizace, zateplování -inženýrská činnost -rekonstrukce střech, balkónů, lodžií, vchodů -zateplování -výměna oken -realizace staveb na klíč -výkopové práce a ...

Stavební činnosti: - zemní práce - pozemní stavitelství - stavby komunikací a zpevněných ploch - technický dozor stavitele - zkoušky těsnosti kanalizace.

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Práce: - zednické - obkladačské - malířské - tesařské - instalatérské - truhlářské.

Provádíme: -stavby na klíč -byty, rodinné domy -rekonstrukce, adaptace a sanace budov -výstavba a opravy průmyslových a výrobních hal a objektů -komunikace -zateplování -inženýrské stavby -opravy krovů a střech -grafické studio.

Stavební firma. Dodávky, řemeslo, práce: - rekonstrukce - stavebně zámečnické práce - elektroinstalace, instalatérské a topenářské práce - klempířské a pokrývačské práce - vzduchotechnika - komplexní práce. Projektování, projekční činnost: - ocelové a tesařské konstrukce. Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - ...

Stavební, inženýrská činnost: - průmyslová výstavba - bytová výstavba - občanká výstavba - rekonstrukce objektů - design objektů - energetická náročnost budov.

Rekonstrukce bytů, domů. Obklady, dlažby. Zateplení budov. Stavby domů. Fasády, omítky, veškeré stavební práce.