KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební práce: -fasády, fasádní nátěry -vnitřní omítky (omítkoviny) - novostavby a přestavby

Stavební firma: -výstavba bytových a rodinných domů -výstavba penzionů, administrativních budov, objektů pro obchod a služby -rekonstrukce, opravy budov -půdní nástavby a vestavby -kompletní zateplení budov -opravy fasád historických domů -tesařské -lešenářské -obklady a dlažby.

Wellness Studio. Služby: -kadeřnictví -kosmetika -solárium -infra sauna -hydromasáž -masáže: -lávové kameny -baňkování -růžová masáž -anticelulitidová masáž s ozónovým zábalem -reflexní masáže -reflexní terapie plosky nohy -klasická a sportovní masáž -měkké a mobilizační techniky. -speciální program ...

Stavební firma: -bytová a nebytová výstavba: -novostavby, rekonstrukce, nástavby, vestavby, přístavby, půdní nástavby. Služby: -míchání barev přímo ve firmě KANOstav. Provozovna: -Praha 3, Blahníkova 550/4.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce (domy, budovy, fasády). Práce: - zednické.

Služby: - občanská výstavba - zateplování - suchá výstavba - stavby domů na klíč - rekonstrukce a revitalizace objektů - termodiagnostika Zelená úsporám: - poradenství a přípravu pro získání dotací z programu - možnost získání úvěru pro vstupní financování zakázky - projektovou dokumentaci pro stavební povolení - realizaci zakázky ...

Stavební firma, dodávka, montáž: -fasádní zateplovací systém TOLTHERM -barvy TOLLENS -fasádní a interiérové nátěry a fasády -stavby a rodinné domy na klíč -občanská, bytová, průmyslová výstavba.

Stavební firma. Výstavba, stavba, provádění: -novostavby -přístavby -rekonstrukce -fasády, střechy Projektová kancelář. Služby: -vypracování: -projektová dokumentace staveb

Stavební firma. Stavba, výstavba: -novostavby, rodinné domy. Rekonstrukce: -interiéry - sádrokartonářské práce -bytová jádra, koupelny. Kompletní stavební práce.

Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytek bytový: -kancelářský nábytek. Stavba, realizace, rekonstrukce: -byty, rodinné domy. Návrhy: -interiéry.

Realizace, stavba, výstavba: -občanské stavby. Dodávka, prodej, montáž, servis: -plastová okna -dřevěná EUROokna -žaluzie. U Jána: - restaurace, bowling: - denní menu, 45 míst, oslavy, svatby.

Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace: - zateplování, zateplení - stavby na klíč - byty, bytů - rodinné domy a domky, rodinných domů a domků - průmyslové stavby - nástavby, půdní vestavby - bytová jádra, bytových jader.

Zajišťujeme bezplatné poradenství v oblasti energetických úspor, výběr optimální varianty řešení jak z hlediska technického tak ekonomického, dále projekty rodinných, bytových domů, realizace staveb na klíč. V nabídce naleznete typové domy, nebo Vám dům naprojektujeme podle Vašich požadavků a představ.

Stavba, práce, řemeslo, poradenství: -stavba nových domu a budov -provedení práce pro odstranění vlhkosti - hydroizolace rovných střech -rekonstrukce bytových jader a bytů -revitalizace panelových domů.

Prodej, montáž: -výstavba a prodej domů -zateplování fasád -žaluzie a rolety -osvětlení a svítidla -hliníkové okna a dveře -realizace interiérů -obklady a dlažby -garážové vrata a brány -lité podlahy -výstavba nízkoenergetických domů

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace: -rodinné domy, domky -průmyslové stavby, haly -ocelové konstrukce. Komplexní stavební práce na klíč.

Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -56 dvoulůžkových, umyvadlo, na každém poschodí společné sociální zařízení, kuchyňka s vařičem a ledničkou -14 dvoulůžkových, vlastní sociální zařízení-WC, sprchový kout. Vybavení objektu: -restaurace -prádelna -vlastní parkoviště.

Stavebně zámečnická firma realizující výstavbu bytových domů, rekonstrukce bytů a domů, realizace fasád, parkoviště Zámečnictví, nerezové konstrukce, sklo, umělecké kovářství. Elektroinstalace, vodo, topo, projektování a stavební dozor. Vše vlastními zaměstnanci. Provozovna: Oldřichovice 42 Farma JZD

Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace na klíč: -rodinné domy -stavby průmyslových i veřejných objektů. Rekonstrukce: -bytové i nebytové prostory -koupelny, bytová jádra -půdní vestavby, nástavby. Další činnost: -asanace, sanace -stropní konstrukce odlehčené (místo stropů dřevěných) - vhodné pro domy po ...

Stavební firma Služby: - technický dozor investora - projekce - poradenství.

Stavební firma: - stavební práce - zemní práce - nákladní autodoprava - půjčovna stavebního zařízení.

Kompletní dodávka staveb a rekonstrukcí budov průmyslové, občanské, bytové výstavby a rodinných domů, dodávky střech včetně tesařských a klempířských konstrukcí, malířské a natěračské práce a další.