KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Práce: -komplexní stavební práce na klíč: -rekonstrukce bytového jádra -rekonstrukce koupelny -zednické práce -obkladačské, obkladačství, obklady, dlažby -montáže sádrokartonových desek a podhledů.

Činnost: - provozování, výstavba a rekonstrukce zdrojů tepla.

Stavební firma: - kompletní stavební činnost - topení - vodoinstalace - plynoinstalace - montáže solárního vytápění a tepelných čerpadel. Penzion Boďa Horní Němčí 380 Tel.: 572 649 096 Mobil: 777 910 381 E-mail: penzion@boda-mont.cz www.penzion.boda-mont.cz - apartmá 2-lůžkový pokoj s přistýlkou, sociální zařízení s vanou, TV, ...

Stavební firma: -průmyslové,občanské,bytové stavby. Práce: -komplexní stavební práce -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -potraviny -stavebniny. Prodejna: -Smíšené zboží Lipina 77,76601 ...

Stavební práce: -stavby rodinných domů, průmyslových objektů -opravy a rekonstrukce, domů, bytových jader -zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb. Autodoprava: -vnitrostátní MAN do 3, 5t.

Stavební firma: -občanská a bytová výstavba, rodinné domy na klíč -rekonstrukce -kontejnerová doprava. Práce: -stavební, zednické -bourací a demoliční práce -zateplování fasády -domovní instalace -malířské -obkladačské -podlahářské -truhlářské -sádrokartony.

Stavební firma, činnost, práce: - zednické práce - stavby na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplení, zateplování budov - sanace vlkého zdiva - obklady a dlažby - sádrokartony, podhledové kazety - vodo- topo -plyn - malířské práce - podlahářské práce, podlahář - instalatérské práce, instalatér - elektropráce ...

Stavební firma. Komletní dodávka: -pozemní stavby -průmyslové stavby. Rekonstrukce a modernizace: -budovy.

Stavební firma, práce: -zateplování, zateplení budov, objektů -stavby rodinných domů -realizace staveb -zelená úsporám -zednické práce.

Vytápění budov s ohledem na ekologii a ekonomiku provozu i v programu Zelená úsporám: -montujeme ústřední vytápění, podlahové topení, solární systémy, plynová zařízení, kanalizaci i rozvody vody a provádíme stavební práce. -instalatér - vodo, topo, plyn

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce bytových a nebytových objektů. Půjčovna: - stavební technika - zahradní technika. Autodoprava. Nakládaní s odpady.

Stavební firma: -komplexní stavební na klíč -zednické, zednictví, zedník -hrubé stavby - rodinné domy, průmyslové objekty -venkovní omítky, fasády -potěry -zateplování fasády.

Stavební práce: -stavby na klíč -kompletní rekonstrukce -kompletní zateplovací systémy -demolice domů.

Stavební firma, stavební činnost: - provádění bytových a občanských staveb - průmyslové stavby

Stavební firma. Provádění, výstavba, stavby: -rodinné domy na klíč. Zednictví. Zednické práce, zedník: -rekonstrukce, zateplování: -fasády, omítky -rekonstrukce: -bytová jádra.

Stavební firma. Zpracování, dodávka projektové dokumentace, projekce. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -rodinné domy -průmyslové objekty -úprava bytových jader. Práce: -komplexní stavební -výměna oken -zateplování fasád -obkladačské, obklady koupelen a pokládka zámkové dlažby. Poradenství.

Stavební firma. Stavba, výstavba: - bytové, občanské stavby. Realizace, rekonstrukce: - inženýrské sítě - komunikace - keramické obklady a dlažba - venkovní dlažba - betonová, vymývaná, zámková. Práce: - tesařské - pokrývačské - komplexní stavební práce na klíč včetně krovů a střechy.

Provádění staveb: - stavební práce - rekonstrukce - demolice

Výstavba: -nízkoenergetické a pasivní rodinné domy Komplexní služby spojené s výstavbou RD: -návrhy, projekce, stavební řízení, vyřízení úvěru, hypotéky, dotace, kolaudace. -nové rodinné domy na Mladcové ve Zlíně.

Stavební firma. Stavba,výstavba,rekonstrukce,opravy: -průmyslové stavby -bytové domy -rodinné domky,domky na klíč -zateplování -půdní vestavby,nástavby -inženýrské stavby -komunikace,chodníky -rybníky, úpravy toků Práce: -komplexní stavební.

Stavební firma: -novostavby na klíč -opravy, rekonstrukce: -montáže sádrokartonových desek -bytová jádra -obklady, dlažby, omítky, fasády -sanace vlhkého zdiva, omítek -půdní vestavby -střechy.

Nabídka služeb v oblasti výstavby inženýrských, občanských a bytových staveb.

Výstavba: - energetické pasivní domy - nízkoenergetické domy, energeticky úsporné domy - revitalizace domů na energeticky úsporné - developerská činnost v oblasti bytové výstavby.

Autorizovaný stavitel. Služby: -architektonické -inženýrské -projektování Výstavby: -pozemní a inženýrské stavby Pozemní a inženýrské stavitelství.

Stavební práce, výstavba: -inženýrské sítě -pozemní stavitelství -zateplování. -dlažby a obklady interiérů a exteriérů Maloobchodní prodejna - Zlín-Březnice: -stavebniny tel.:577991184, út 7-15, so 8-11