KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební činnost. -zajišťování k - kompletní stavební a demoliční práce

Služby: -investiční činnost, rekonstrukce -prodej bytů.

Výstavba a pronájem: -byty, nebytové prostory. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: -byty, nebytové prostory. Příprava výstavby: -investiční činnost -inženýrská činnost. Řemeslné práce při výstavbě. Revizní zkoušky staveb včetně odstranění závad. Prodej: -stavební hmoty, materiály, výrobky. Zajištění: -zprávcovství domů.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -na klíč, komplexní stavební práce -bytová jádra -nástavby, půdní vestavby. Práce: -stavební projekce, projekční -demolice -zemní a výkopové práce. Autodoprava, doprava, přeprava: -Avia s hydraulickou rukou.

Stavební firma. Výstavba: - pozemní stavby (občanské, průmyslové, dopravní) - inženýrské sítě, inženýrské stavby.

Stavby: -na klíč: -rodinné domy -menší půmyslové haly do 364 m2 -kompletní rekonstrukce Prodej a montáž: -obklady a dlažby - podlahové krytiny. Realizace koupelen Štukatérství

Stavební firma. Kompletní stavební práce.

Stavební firma. Stavby, stavební práce: - novostavby - rekonstrukce - přípravné a demoliční práce, demolice - zemní práce.

Stavební práce: -zednické práce - omítky, zateplování fasád, zdění, potěry, obklady -sádrokartony a kazetové podhledy -výstavba rodinných domů -zámkové dlažby -půdní vestavby -montáž sádrokartonu.

Stavební, investorská a obchodní společnost: - občanské, bytové, průmyslové stavby - modernizace, rekonstrukce.

Výroba: - montované dřevěné rodinné domy - realizace domů na zakázku. Sušení: - dřevo.

Hutní a stavební středisko. Prodej: -konstrukční ocel. Stavební firma. Kompletní dodávka: -pozemní stavby -průmyslové stavby Rekonstrukce a modernizace: -budovy Práce,montáž,realizace: -zemní práce -základní konstrukce -svislé nosné konstrukce a příčky -sádrokarónové konstrukce -vodorovné konstrukce a stropy -úprava ...

Stavební firma. Půjčování, půjčovna: - lešení, bednění - shozy na suť - stavební stroje, stavebních strojů, mechanismy, nářadí. Prodej: - beton - sypké hmoty, kamenivo těžené i drcené všech frakcí, štěrky, písky. Realitní kancelář.

Provádění bytových a občanských staveb.

Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace: -pozemní -bytová -inženýrské sítě /inženýrských sítí/: -kanalizace /kanalizací/ -plynofikace. Práce: -zemní. Prodej: -stavebniny, stavební materiál -průmyslové zboží.

Montáže, instalace: -vnitřní plyn -venkovní plynovody NTL*, STL*, VTL* ocelové, plastové včetně výkopových a jeřábnických prací -venkovní kanalizace a projekce -ústřední topení -vodoinstalace v objektech. Stavba, výstavba, rekonstrukce, projekce: -stavby rodinných domů a jiných objektů -komplexní stavební ...

Stavební firma, stavby. Výstavba: -pozemních, inženýrských staveb.

Stavební činnost: - rodinné domy - dřevostavby - rekonstrukce.

Stavební činnost: - rodinné domy (hrubá stavba i na klíč) - garáže - nádvoří, přístupové cesty, chodníky - oplocení - čističky odpadních vod. Průmyslové stavby: - cesty, cestářské práce - mosty - inženýrské sítě.

Služby: -stavební projekce, projektování ve výstavbě. Stavební práce.

Realitní činnost - byty - rodinné domy - pozemky Realitní činnost - nebytové prostory Realitní poradenství Developerská činnost Zajištění - výstavba rodinných domů a bytů

Rozpočtářské práce Obklady - dlažby - lité podlahy - zámkové dlažby Kompletní stavební práce Zednické práce

Zateplování fasád Pokládka - zámková dlažba Výstavba - průmyslové stavby Výstavba - rodinné stavby Zednické práce Rekonstrukce - sociální zařízení