KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Práce: - stavební - zateplování fasád - rekonstrukce domů, bytů - obkladačské - dlaždičské - výstavby rodinných domů.

Provozování solárií -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob -Specializovaný maloobchod -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Sádrokartonářské práce: -montáže sádrokartonu: -příčky, podhledy -oblouky a atypické tvary -půdní vestavby -minerální podhledy -izolace, nátěry -montáže suchých staveb. Kompletní stavby na klíč. Dodávka materiálu.

Výškové práce, montáže střech a půdních vestaveb na klíč: - rekonstrukcí a kompletní dodávky včetně projektové dokumentace - rodinné domy na klíč - zednické práce - zateplení fasád.

Výstavba: - rodinné domy, domky. Rekonstrukce: - sádrokartonové úpravy bytů, sádrokartonové příčky - půdní vestavby.

Stavební firma: -stavební práce -specializovaná stavební chemie: -hydroizolace střešních plášťů -lité podlahy -zateplování fasády -rekonstrukce: -bytová jádra -interiéry rodinných domů -pokládka: -obklady, zámková dlažba -montáže: -plovoucí podlahy -sádrokartony -kuchyně. -dřevostavby.

STAVBA, VÝSTAVBA, REKONSTRUKCE. Stavební práce, provádění staveb, jejich změny a odstraňování: -rodinné domky (domků), průmyslové budovy -bytových jader (bytová jádra) -koupelen (koupelny) -zateplení budovy, fasády, izolace proti vodě (hydroizolace) -sádrokartony, podhledy -terénní úpravy. Pokládka, obkladačské práce: -obklady, dlažba, ...

Stavební firma, stavební práce, výstavba, realizace, rekonstrukce, opravy, oprava, přestavby, přestavba, výstavba: -bytová výstavba: -byty, bytů, rodinné domy a domky, rodinných domů a domků -průmyslové stavby -zemědělské stavby -komunikace, inženýrské sítě Projektování, projekce: -stavební projekce -inženýrská ...

Montáže, instalace: - garážová sekční vrata. Obchodní zastoupení firmy Kružík. Stavební práce: -sádrokartony -dlažby -stavby na klíč rodinných domů -výkopové práce -bagr, tatra 815, kontejner.

Realizace, výstavba, rekonstrukce, opravy: - rodinné domy, bytové domy - obchod a provozovny - dílenské a skladové prostory - haly a komunikace - betonáže, základové desky - stropní konstrukce - zateplování fasád - kompletní realizace střech - tesařské práce: - dřevěné zahradní domky - pergoly, přístřešky - zámečnické ...

Služby: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Maloobchod, prodej: - krbová kamna - krbové obložení - krbové vložky a příslušenství - krbové nářadí. Stavební firma. Stavební práce, realizace: - stavby - výstavba rodinných domů (RD) - zateplování: - budovy a rodinné domy - zateplovací systém DÜFA, CAPAROL, PRINC COLOR, TERRANOVA - opravy: - historické fasády - ...

Stavební firma. Stavby: - vodohospodářské - dopravní - inženýrské sítě. Výstavba, rekonstrukce: - bytové domy - komerční prostory. Developerská činnost.

Stavba, rekonstrukce, realizace, provádění, změny, odstraňování: -jednoduché a drobné stavby. Práce: -VODOinstalační -TOPenářské Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál. Zlínský kraj.

Výstavba, rekonstrukce a modernizace: -rodinné domy, průmyslové objekty, haly -zemní, výkopové, instalatérské práce -rekonstukce. Pila Bílany: -výroba řeziva -dřevovýroba -pergoly.

Zajišťujeme bezplatné poradenství v oblasti energetických úspor, výběr optimální varianty řešení jak z hlediska technického tak ekonomického, dále projekty rodinných, bytových domů, realizace staveb na klíč. V nabídce naleznete typové domy, nebo Vám dům naprojektujeme podle Vašich požadavků a představ.

Prodej, montáž: -výstavba a prodej domů -zateplování fasád -žaluzie a rolety -osvětlení a svítidla -hliníkové okna a dveře -realizace interiérů -obklady a dlažby -garážové vrata a brány -lité podlahy -výstavba nízkoenergetických domů

Stavební firma: - stavební práce - zemní práce - nákladní autodoprava - půjčovna stavebního zařízení.

Stavební firma: -občanská a bytová výstavba, rodinné domy na klíč -rekonstrukce -kontejnerová doprava. Práce: -stavební, zednické -bourací a demoliční práce -zateplování fasády -domovní instalace -malířské -obkladačské -podlahářské -truhlářské -sádrokartony.

Stavební firma, práce: -zateplování, zateplení budov, objektů -stavby rodinných domů -realizace staveb -zelená úsporám -zednické práce.

Vytápění budov s ohledem na ekologii a ekonomiku provozu i v programu Zelená úsporám: -montujeme ústřední vytápění, podlahové topení, solární systémy, plynová zařízení, kanalizaci i rozvody vody a provádíme stavební práce. -instalatér - vodo, topo, plyn

Autorizovaný stavitel. Služby: -architektonické -inženýrské -projektování Výstavby: -pozemní a inženýrské stavby Pozemní a inženýrské stavitelství.

Služby: -investiční činnost, rekonstrukce -prodej bytů.

Výstavba a pronájem: -byty, nebytové prostory. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: -byty, nebytové prostory. Příprava výstavby: -investiční činnost -inženýrská činnost. Řemeslné práce při výstavbě. Revizní zkoušky staveb včetně odstranění závad. Prodej: -stavební hmoty, materiály, výrobky. Zajištění: -zprávcovství domů.