KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Chystáte se stavět či rekonstruovat? Potom nám dovolte představit společnost ERGO TRADING CZ s.r.o. Naše firma provádí veškeré stavební práce v rámci bytové, občanské a administrativní výstavby. Zároveň se zaměřujeme na rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Jsme flexibilní a našim klientům vycházíme maximálně vstříc.
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Truhlářství, podlahářství Zednictví Pokrývačství, tesařství

Aeyven's s.r.o. se zaměřuje na stavební práce, výstavbu domů, elektromontáže, instalaci fotovoltaiky a na montáže hromosvodů.

Stavební firma, práce: Stavba, atypické stavby, výstavba, realizace, rekonstrukce: -rodinné domy a domky -rodinných domků a domů -dřevodomky, dřevostavby -nízkoenergetické stavby -energeticky úsporné stavby -pasivní stavby. Práce: -stavebně truhlařské konstrukce -stavebně tesařské konstrukce.

Stavební a zednické práce. Stavba rodinných domů. Rekonstrukce: - bytů - rodinných domů. Zateplování fasád rodinných a bytových domů polystyrenem, minerální vatou a multiplem. Montáž sádrokartonových vestaveb. Termatexové podhledy.

Realizace staveb. Stavby, rekonstrukce: - rodinných domů - bytů Zpracování projektové dokumentace. Zemní práce. Údržba průmyslových objektů. Údržba zahrad a veřejných prostranství. Kancelář: - Staré Město - Luční 1867, Areál SAS

Stavební společnost ŽT-STAV s.r.o. se sídlem v Kněžpoli v okrese Uherské Hradiště se již od roku 1996 zabývá stavebními pracemi, především vnějšími kontaktními zateplovacími systémy (i odvětrané), hrubé stavby objektů občanské, bytové a průmyslové výstavby, inženýrské sítě a objekty vodního hospodářství. Při stavbě rodinného domu nabízíme ...

Práce: -komplexní stavební, zemní, výkopové -obkladačské, obklady, dlažby. Stavba, výstavba, rekonstrukce, opravy, modernizace: -domy, byty -nástavby, půdní vestavby -stavby na klíč -koupelny, interiéry.

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební práce na klíč. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -rodinné domky a domy, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy -inženýrské sítě + komunikace -půdní vestavby, nástavby -bytových jader, bytová jádra -koupelen, ...

Stavební firma. Kompletní dodávky stavebních prací - rodinné domy na klíč, novostavby i rekonstrukce budov. Zateplení objektů, fasády. Pokrývačské, tesařské, klempířské, izolaterské práce Projekční činnost. Zemní a výkopové práce - pásovým bagrem Bobcat E35. Doprava. - písek, štěrk, beton

Stavební a zednické práce: -montáže sádrokartonových desek a podhledů -rekonstrukce bytových jader, koupelen. -půjčovna lešení. Sídlo firmy: - Boršická 494, Dolní Němčí 687 62.

Stavební firma. Realizace: - rodinné domy - průmyslové budovy - rekonstrukce objektů - zateplovací systémy Weber ETICS. Autodoprava nákladními automobily s hydraulickou rukou, případně se sklopnou korbou pro přepravu stavebního materiálu, sutě, písku i stavebních buněk - vozidla MAN, LIAZ, SCANIA. Zemní, výkopové práce s UNC: - ...

Stavební firma. Stavební práce: - občanská, bytová výstavba - rekonstrukce objektů - zateplování fasády. Dodávky a montáže: - hliníkových a plastových oken a dveří. Zemní a výkopové práce, demolice. Obchodní činnost - prodej stavebního materiálu.

Výrobce modulových domů. Variabilní modulové dřevostavby. Občanské stavby, kanceláře, školky, rekreační objekty

Výstavba bytových a nebytových budov. Zednictví. Obklady, dlažby.

Stavby na klíč: - průmyslové - obchodní - občanské - vodohospodářské - ekologické. Opravy a úpravy vodních toků. Rekultivace skládek.

Stavební firma Výstavba: - rodinných domů na klíč - hrubé stavby - pozemní stavby. Rekonstrukce. -rodinných domů, bytů, průmyslových hal, komerčních i víceúčelových prostor. Demolice. Vyřízení úvěru.

Stavba, výstavba, realizace: -výstavbu rodinných domů -rekonstrukce bytových jader -montáže sádrokartonů -opravy fasád, zateplení fasád -opravy a rekonstrukce střech a krovů -stavby z kamene. Stolařství, stolárna, výroba: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -koupelnový nábytek -vestavné skříně .

Stavební společnost. Veškeré zednické práce. Stavby na klíč i rekonstrukce.

Stavební firma. Kompletní výstavba na klíč, novostavby.RD na klíč, průmyslové objekty. Rekonstrukce staveb Zemní a bourací práce. Doprava stavebních materiálu. Práce. - vodo-topo - elektroinstalace - tesařské - kamenické, obkladačské práce Půjčovna stavebního nářadí.

MiSta stavební společnost s.r.o. je firma s působností v regionu Zlínský kraj a Brno. Zaměřuje se na novostavby i rekonstrukce domů, restaurátorství se zaměřením na historické stavby. Novostavby rodinných domů a bytová výstavba patří mezi, stěžejní činnosti naší firmy. Ve větší míře však provádíme přestavby rodinných domů, historických staveb a ...

Výstavba rodinných domů. Kompletní rekonstrukce a opravy rodinných domů i jiných stavebních objektů. Zateplování budov. Výstavba chodníků.

Zděné rodinné domy na klíč. Dřevostavby Rekonstrukce domů, bytů. Základové desky. Fasády. Lité podlahy.

Zdeněk Osoha provádí výkopové a stavební práce. Provádím výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů, plotů, přípojek do hloubky 2 metrů pro kabely, kanalizaci a plynové potrubí. Poskytuji přípravné práce pro zakládání i dokončení staveb, úpravy terénu a další výkopové a zemní práce dle požadavků zákazníka. Nabízím také různé stavební ...