KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Chystáte se stavět či rekonstruovat? Potom nám dovolte představit společnost ERGO TRADING CZ s.r.o. Naše firma provádí veškeré stavební práce v rámci bytové, občanské a administrativní výstavby. Zároveň se zaměřujeme na rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Jsme flexibilní a našim klientům vycházíme maximálně vstříc.
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Kompletní dodávka stavebních prací. Výstavba: - rodinné domy na klíč - hrubé stavby. Rekonstrukce budov. Zateplení objektů, fasády. Zpracování projektů staveb – novostavby, rekonstrukce. Zemní a výkopové práce pásovým bagrem Bobcat E35. Doprava sypkých materiálů. Dodávka střech. Pokryvačské, tesařské, klempířské práce. Montáže ...

Stavební společnost. Výstavba na klíč. Rekonstrukce nemovitostí. Realitní a investiční společnost. Nákup, prodej: - stavební pozemky - rodinných domů - firemních objektů. Ocenění nemovitostí a právní servis.

Zděné domy i dřevostavby na klíč. Geodetické práce, měření radonu, pedologie. Vyřízení povolení pro stavební povolení i ke kolaudaci.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů. Zateplování fasády. Demolice

Služby: - výstavba rodinných domů na klíč - zakládání staveb - občanské a průmyslové stavby - rekonstrukce domů a bytů - komplexní stavební práce - půjčovna stavebního nářadí

Společnost PFLORIÁN s.r.o. se soustředí na stavební práce. Realizujeme stavby na klíč a provádíme veškeré zednické práce. Dále se zaměřujeme na elektroinstalace a realizace podlah. Stavební činnost: - stavby na klíč - zednické práce - elektrikářské práce - obkladačské práce - izolační práce - podlahářské práce. Veškeré zednické a ...

Komplexní stavební práce. Prodej, montáže: -obklady a dlažby -kompletní vybavení pro koupelny a bytová jádra -sanitární keramika -sádrokartony, sádrokartonové příčky a podhledy -zateplovací systémy, zateplení fasády -lepidla, temely. Maloobchod, prodej: -nářadí -ochranné pracovní pomůcky -stavební ...

Stavební firma. Průmyslové stavby. Komerční výstavba. Bytová výstavba. Koupelnové studio. Rekonstrukce: - koupelny.

Realizace: - pergoly - altány - střechy Zateplování fasád. Betonářské práce. Montáž a demontáž: - lešení - sádrokartony Pokládka: - zámková dlažba - obklady koupelen Výstavba: - rodinné domy.

Půjčovna lešení. Pronájem, doprava, montáž a demontáž lešení Stavební činnost. Výstavba a rekonstrukce objektů. Půdní vestavby. Fasády a střechy. Rekonstrukce: - koupelen - bytových jader. Izolace domů. Pokládka: - podlahy - dlažba.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce staveb. Pokládka zámkové dlažby. Lité podlahy. Komplexní malířské práce. Obkladačské práce.

Tesařské práce. Výroba: - pergoly - ploty. Pokrývačské práce. Kompletní dodávka střech.

Stavební a obchodní společnost. Stavební činnost: - bytová, občanská, průmyslová výstavba, zemní práce, demolice, rekonstrukce. Služby: - architektonické, inženýrské, projekční. Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní do 3, 5t sklápěč - nákladní kontejnerová do 7t - zemní práce Půjčovna, pronájem: - stavební nářadí, ...

Stavební firma BJ dřevostavby Nivnice se zabývá kompletní realizací dřevostaveb v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Nízkoenergetické domy jsme schopni dokončit již za 3-5 měsíců od začátku výstavby. Dřevěné stavby mají výhody oproti běžné zděné stavbě: - realizace hrubé stavby do 30 dnů - nadstandartní tepelně ...

Stavební firma. Komplexní stavební práce na klíč, inženýrská činnost. Stavba, rekonstrukce: -bytová výstavba - domy, byty, řadovky -průmyslové stavby.

Výstavba, rekonstrukce, zateplování rodinných domů, bytových domů. Práce: - obkladačské a sádrokartonářské práce - nátěry fasád - čištění fasád pomocí vysokotlakých přístrojů - odstranění mechů, řas a plísní ze všech druhů povrchů. Vizualizace fasád.

Stavební firma STAVBY KOVAŘÍK s.r.o. provádí kompletní stavební práce. Realizujeme rodinné domy, průmyslové stavby, inženýrské sítě i bourací práce. Působíme především v okrese Uherské Hradiště a Zlín. Stavební firma, výstavba, práce: - rodinné domy - administrativní budovy - průmyslové stavby - rekonstrukce budov - zateplování fasád ...

Stavební firma, práce: -průmyslové a inženýrské stavby -rekonstrukce a modernizace staveb -bytová výstavba -zateplování -demolice.

Výstavba, stavba, rekonstrukce: -pozemní, inženýrské stavby -komplexní výstavba -nástavby, půdní vestavby -rodinné domy -tepelně izolační systémy. Prodej stavebnin. Realitní činnost: -prodej a pronájem bytů a domů.

Stavební firma. Komplexní dodávky ve stavebnictví. Řezání dřeva na fošny mobilní pásovou pilou Norwood.

Služby: - zajištění projektu, včetně usazení domu do terénu - zednické a obkladačské práce - tesařské a pokrývačské práce - podlahářské práce - sádrokartonové konstrukce - plastová okna s německým profilem VEKA - vodo - topo - elektromontáže - zemní práce - grafické návrhy koupelen a interiérů

Stavební firma. Práce -zateplování - fasády, budovy -výstavba rodinných domů na klíč -zakládaní staveb -ploty -zámkové dlažby -vnitřní obklady a dlažby -klempířství -hromosvody -plastová okna a dveře. Služby: -stavební dozor.

Provádíme stavby rodinných domů, rekonstrukce, opravy RD a průmyslových objektů, zateplování fasád. Kompletní služby včetně rozpočtu, návrhu, provedení a dodávky materiálu. Nabízíme dlouhodobou tradici a seriózní přístup.

Stavební firma. Realizace, výstavba, stavby: -bytové, občanské stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace budov -půdní vestavby -zateplení, zateplování budov, štítů -obklady, dlažby, omítky -sanace budov. Stavebniny. Maloobchod, prodej: -výrobky pro povrchové úpravy staveb -zateplovací systémy -omítkové směsi -hydroizolace ...