KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Chystáte se stavět či rekonstruovat? Potom nám dovolte představit společnost ERGO TRADING CZ s.r.o. Naše firma provádí veškeré stavební práce v rámci bytové, občanské a administrativní výstavby. Zároveň se zaměřujeme na rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Jsme flexibilní a našim klientům vycházíme maximálně vstříc.
ERGO TRADING CZ s.r.o. - stavební společnost
Stavební činnost, novostavby, opravy, rekonstrukce: - průmyslové stavby na klíč - novostavby - rekonstrukce, přestavba - subdodávky pro velké stavby - dlažba, obklady, nástřiky, osvětlení - elektroinstalace - interiéry na klíč - půdní vestavby.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Stavební firma, která provádí hrubé stavby a rodinné domy na klíč, zateplení fasád a budov.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Stavební činnost: - opravy a zateplení fasád a střech objektů - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - novostavby rodinných domů a průmyslových objektů - realizace opěrných zídek, chodníků a pozemních komunikací - zemní a výkopové práce - projektová dokumanetace - vizualizace staveb - ...

Stavební společnost. Výstavba: - průmyslové stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce: - obytné a panelové domy - fasády. Kovovýroba. Stavební zámečnictví.

Stavební činnost: - stavby rodinných domů - průmyslové stavby - vodohospodářské stavby - rekonstrukce budov, domů - suchá výstavba - střechy - zateplování fasád.

Služby - technické poradenství při zpracování investičních záměrů - projektová činnost - konzultační a inženýrská činnost - bytová výstavba - realitní činnost.

Výstavba rodinných domů a průmyslových objektů.

Kompletní stavební práce. Dodávka a prodej: - stavební materiálu - štěrk - písek a kamenivo. Odvoz sutí a odpadů. Kontejnerová přeprava. Přepravy materiálů: - hydraulická ruka - sklápěcí korby. Zemní práce. Ubytování.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Velkoobchod a maloobchod Zednictví

Stavby, rekonstrukce domů: - rodinné domy - bytové domy - zateplování - pokládka dlažeb - malby, nátěry. - jádrové vrtání - půjčovna stavebních stojek a příslušenství pro monolitické stropy.

Společnost Franc Dřevostavby s.r.o. se v rámci Zlínského kraje, především pak v regionu Vsetín, zabývá realizacemi dřevostaveb na klíč. V rámci své činnosti Vám poskytuje - rekonstrukce rodinných domů ze dřeva - dřevostavby na klíč, dřevěnice - dřevěné konstrukce - zábradlí, střechy, krovy ze dřeva, půdní vestavby, podkroví, garážové ...

Stavební firma. Stavební práce, rekonstrukce Výstavba občanských a průmyslových staveb Zemní a výkopové práce Zajišťujeme vystavbu a rekonstrukce průmyslových a občanských staveb, výstavbu rodinných domů - NA KLÍČ, demoliční práce, zemní a výkopové práce. Více zde: http://www.stavby-vops.cz/

Stavební činnost: - nízkoenergetické rodinné domky na klíč nebo hrubé stavby Výroba: - thermopanely

Stavebniny Stavba, stavební práce: - omítky na klíč - zateplování fasád (izolace) - rekonstrukce rodinných domů - výstavba rodinných domů na klíč. Strojní omítky, zateplování fasád, rekonstrukce novostavby.

Řemesla, služby - stavební práce, novostavby - rekonstrukce staveb - rekonstrukce bytových jader - zateplování staveb - zednické práce - obkladačské práce

Stavební činnost, stavby: - rodinné domy na klíč - zakládání staveb - hrubé stavby - rekonstrukce staveb - dokončovací práce - střešní konstrukce - instalační práce - sanace vlhkého zdiva. Speciální práce: - hydroizolace, izolační práce - patentovaná technologie HW-SYSTEM.

Stavby a rekonstrukce. Rodinné domy. Zámková dlažba betonová a přírodní. Zemní a výkopové práce. Střechy. Doprava: - stavební materiál.

Činnost: - projektování staveb - realizací a odstraňováním staveb - financováním nemovitostí - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - dodávka stavebního materiálu.

Stavby: - průmyslové - výstavba rodinných domů i na klíč - rekonstrukce domů, bytů atd. - tepelné izolace - fasády - sanace fasád, certifikované doteplení fasád a izolací - zámečnictví Prodej: - stavební doplňky - pletiva - prohazovačky - sloupky a další.

Stavební firma JOMISTAV zajišťuje střechy, fasády, dřevostavby i projekce. Půjčujeme lešení a poskytujeme poradenskou činnost ve stavebnictví.

Projektová činnost, architektonické studie. Kompletní projekty: - pozemní stavby, bytové a rodinné domy - technologie a stavby chránící životní prostředí. Stavební průzkumy. Inženýrská činnost. Expertní a znalecké posudky. Investorská činnost. Výstavba: - byty včetně nástaveb a půdních vestaveb (na klíč) - polyfunkční, občanské, ...

Stavební firma. Stavební práce. Prodej: - kancelářská technika: - kopírky, faxy, tiskárny, skenery, scanery, multifunkční zařízení.