Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Stavební a projekční činnost: - rodinné domy - průmyslové stavby - inženýrské sítě. Rekonstrukce staveb. Zemní práce.

Provádíme referenční stavby a jejich změny včetně udržovacích prací i odstraňování.

OBLASTI ČINNOSTI Rekonstrukce a obnova vnějších částí budov. Kompletní rekonstrukce objektů. Provádění bytových a občanských staveb. Rekonstrukce památek. Nástavby a vestavby budov. BERTRAMKA - rekonstrukce Práce jsou prováděny komplexně, tzv. na klíč, včetně všech přidružených profesí.(práce zednické, obkladačské, ...

Stavební firma: - stavby. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví. Ostraha majetku a osob.

Správa objektů. Technické zajištění budov: - vzduchotechnika - vodoinstalace, kanalizace, topení. Projekce: - projektové práce - pozemní stavitelství, novostavby. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce staveb - průmyslové stavby, stavba bytových domů.

Stavebně obchodní společnost. Služby: -provádění jednoduchých staveb.

AUTORIZOVANÁ STAVEBNÍ FIRMA: - kompletní stavební dodávky - stavby občanské, průmyslové a ostatní - stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce, modernizace - opravy památkových objektů včetně fasád - zateplování objektů bytových i průmyslových systémem STO* ( bezkonkurenční ceny ) - dozory staveb - zajištění projektové ...

Naše služby. - realizace staveb - projekční kancelář.

Výstavba: - byty - domy - nemovitosti - nebytové prostory.

Kompletní realizace staveb. Stavební práce. Stavby: - rodinné domy - bytové domy - občanská vybavenost. - rekonstrukce - fasády - přístavby.

Stavební práce. Rekonstrukce domů, bytů, budov.

Pronájem a servis stavebních strojů, nářadí, mechanizace a zahradní techniky. Půjčovna hutnící a vibrační techniky, elektrocentrály, kalová čerpadla, bourací a vrtací kladiva, jádrové vrtačky, stolové a blokové pily, řezače, frézy a brusky, průmyslové vysavače, kompresory, bagry a rypadla, dempry, smykové a kloubové nakladače atd. Servis a ...

Činnost: - stavební činnost - zemní a výkopové práce - autodoprava

Průmyslové a občanské stavby v konstrukčním systému ZIP. Studie, projekty, rekonstrukce, demolice, adaptace, stavby na klíč formou generálního dodavatele, TDI-technické dozory včetně realizace a technologie pro potravinářský a zpracovatelský průmysl: -výrobní haly včetně zateplení -sklady pro: -stavební materiály -velkoprodejny.

Stavební společnost. -RD na klíč -výstavba vinných sklepů -zemní a výkopové práce -zakládání staveb -monolitické konstrukce atd.

Dodávka, montáž komplexně: -izolace proti chemickým vlivům tel.:602482450 -bezespáré stěrkové izolace -vyzdívky technologických zařízení -obklady, dlažby -izolace bazénů -izolace stěrkové proti tlakové vodě a radonu. Práce: -truhlářské interiéry, nábytek -lešenářské -tesařské -pokrývačské-střechy pro průmyslové ...

Stavební firma a dodavatel stavebního materiálu. Rekonstrukce, opravy, modernizace a údržba. Stavby: -průmyslové -občanské -bytové.

Stavební firma. Práce: - stavební Provozovna: - Pulečný 107, tel.:483 388 200

Projekce, dodávky na klíč, demolice, rekonstrukce, opravy, údržba: -stavby občanské (obchody, sklady, haly) -přestavba interiéru (obklady, dlažba, podhledy, sádrokarton) -půdní vestavby, nastavby. Práce: -bourací -zámečník -truhlář -zedník -malíř, natěrač. Zastoupení firmy REFAX. Velkoobchod, dovoz, import, prodej, rozvoz: ...

Provádění pozemních a inženýrských staveb a instalačních prací technického zařízení domů a budov.

Developerská společnost. Služby: -v oblasti řízení výstavby průmyslových a komerčních objektů, konzultace, technický dozor.