Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Výroba: - stropní panely dutinové - silniční panely - silážní žlaby tvaru A - opěrné stěny tvaru T, L Projekce, montáž: - univerzální železobetonové montované haly - prefabrikované základy.

Výroba, prodej: - fóliovníky, zahradnické stoly, mostové závlahy, stínoviště, dešťové kryty, meteostanice a skladové haly. Zabýváme se také rekonstrukci fóliovníků a montáží ventilace.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce. Prodej: - stavebniny včetně dopravy. Stolářství.

Hlavní náplní firmy Promont s.r.o. jsou ocelové haly jedno i vícepodlažní, určené pro průmyslovou výrobu, zemědělskou výrobu, prodejní činnost, administrativní budovy, sportovní haly, skladovací haly. Firma Promont byla založena v r. 1991, a od svého vzniku se zabývá výšeuvedenou činností. Firma Promont dodává a montuje haly jak v tuzemsku tak i v ...

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce - instalatérské práce - zemní a bourací práce - obklady, dlažby - zateplení - sádrokartonářské práce - malířské a natěračské práce - klempířské práce

Stavební firma: -výstavba bytových a rodinných domů -výstavba penzionů, administrativních budov, objektů pro obchod a služby -rekonstrukce, opravy budov -půdní nástavby a vestavby -kompletní zateplení budov -opravy fasád historických domů -tesařské -lešenářské -obklady a dlažby.

Poskytuje komplexní dodávky občanských, průmyslových, vodohospodářských a inženýrských stavebních děl. Disponuje vlastními kapacitami pro provádění hlavní stavební výroby i širokého spektra stavebních řemesel.

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.

Stavební práce: - inženýrské a pozemní stavby.

Stavby, stavební činnost: -pozemní stavitelství -provádění staveb a jejich odstraňování -přípravné práce pro stavby.

Provádění staveb na klíč, poskytování poradenství v oblasti hypoték. Zateplování fasád a opravy střech.

Výstavba bytových a nebytových budov.

Stavební firma. Stavební společnost.

Práce: -stavební -tesařské -klempířské -zámečnické Stavební středisko: -Úpice, Palackého 344, tel.:499781341. Pila: -Havlovice 219, tel.:499781450. Maratonklub-kavárna, cukrárna: -Úpice, Palackého 344, tel.:499882115.

Architektonická kancelář: - projektová činnost ve výstavbě, realizace staveb.

Společnost PENTO spol. s r.o. byla založena v roce 1992 skupinou pracovníků s dlouholetými zkušenostmi v oblasti chemického průmyslu. Hlavní aktivitou společnosti je EPC kontraktační činnost v oblasti chemického a petrochemického průmyslu, rafineriích, průmyslu plynů, energetiky, ale také v potravinářském, sklářském a tukovém průmyslu.

Stavby, stavební činnost: -pozemní a inženýrské stavby.

Stavební výroba, výstavba: - mosty a lávky - vodohospodářské stavby - pozemní stavby. Projekce, projektování staveb. Provádění izolací skládek.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - průmyslové, komerční, obytné budovy, byty - komunikace - liniové stavby - rekonstrukce, modernizace. Projektová a inženýrská činnost. Prodej stavebního materiálu a sypkých hmot. Nákladní doprava a zemní práce.

Provádíme stavby včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování. Zabýváme se obchodní činností.