Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Poskytujeme veškeré služby v oblasti stavebnictví od zhotovení projektové dokumentace až po samotnou realizaci stavby. Poskytujeme veškeré služby v oblasti stavebnictví na vysoké profesionální úrovni: Zhotovíme všechny stupně projektové dokumentace od územně plánovací až po prováděcí. Provádíme inženýrskou činnost ve všech fázích stavební ...

Stavební firma: - veškeré stavební a údržbářské práce - stavby na klíč - stavební projekce - izolace střech rovných - provádění střech klasických - revitalizace panelových domů - hřiště. Zelená úsporám.

Komplexní řešení, výstavba, oprava, servis: - plnící stanice na zemní plyn.

V současné době společnost POHL provádí komplexní dodávky: - pozemních staveb - inženýrských staveb - vodohospodářských staveb - podzemních staveb - rekonstrukce stávajících objektů.

Provádíme: - příprava staveniště - výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Stavby, rekonstrukce, realizace: -projekční a inženýrská činnost -realizace pozemních staveb a sportovních zařízení -bourací a demontážní práce na stávajících stavbách a zařízeních včetně likvidace odpadu (kaly, betony, stavební suť apod.) -realizace staveb vodohospodářských -kanalizace - tlakové, gravitační ...

Stavební firma. Práce: - úpravy terénní a povrchové - výkopové - kanalizace - betonářské - demoliční - dokončující - pokrývačské - klempířské - elektrikářské - instalatérské - topenářské - pokládka zámkové dlažby. - výstavba rodinných domků, výrobních hal a veřejných objektů na klíč - rekonstrukce objektů. Jsme ...

Stavební společnost: - hotely - banky a pojišťovny - bytové domy - rodinné domy - administrativní a výrobní budovy - restaurace, vinárny a obchod - zdravotnická a školská zařízení.

Střechy. Pozemní a inženýrské stavitelství. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Stavby: -pozemní -průmyslové -občanské -zemědělské -rekonstrukce -údržba -rodinné domky na klíč -zateplení budov -půdní vestavby.

STAVEBNÍ FIRMA. Rekonstrukce a výstavby: - rodinné domy, domky, vily - bytové objekty, byty - fasády, omítky - střechy - dlažby, obklady - veřejné prostory a zařízení. Rekonstrukce a opravy interiérů staveb: - panelové koupelny, koupelnové kouty - bytová jádra - kancelářské a obchodní prostory - hotely - restaurace - ...

Provádíme stavby, rekonstrukce, komplexní facility management a montáže.

Stavební firma: -bytová a nebytová výstavba: -novostavby, rekonstrukce, nástavby, vestavby, přístavby, půdní nástavby. Služby: -míchání barev přímo ve firmě KANOstav. Provozovna: -Praha 3, Blahníkova 550/4.

Stavební práce. Projekce staveb.

Projekční a stavební kancelář RemarK je zaměřená na architekturu, projektování, inženýrskou činnost a následně realizaci vyprojektovaných staveb. Projekce: - půdní vestavby, - rekonstrukce, - novostavby, - instalace a topení.

Pražské silniční a vodohospodářské stavby, a.s. . Dopravní stavby. Inženýrské stavby. Pozemní stavby. Průzkumné a projektové stavby.

Stavební a montážní práce - Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - Projektová činnost ve výstavbě

Provozujeme a vlastníme oprávnění na tyto činnosti: - činnost účetních poradců, vedení účetnictví - správa a údržba nemovitostí - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - provádění staveb jejich změn a odstraňování - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení.