Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Provádíme kompletní realizace staveb, 3D vizualizace a designérské návrhy interiérů. Zabýváme se realitní a inženýrskou činností.

Stavební firma, stavby: - generální dodavatel staveb - komplexní stavební činnost v pozemním stavitelství - stavby na klíč - novostavby - rekonstrukce a modernizace - státní zakázky - stavby pro veřejnost, soukromý sektor, pro zdravotnictví a školství - administrativní budovy - bytové objekty - průmyslové stavby - ...

Cílem společnosti je realizace a provoz děl na trhu s energií a dlouhodobě přispívat k lepšímu životnímu prostředí.

Stavební a montážní práce. Investorsko - inženýrská činnost. Montáže zakázkových interiérů. Konzultační a poradenská činnost. Komplexní dodávky stavebních celků - bytové objekty, banky, hotely, obchodní centra a nemocnice. Rekonstrukce objektů. Stavební a inženýrská činnost.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost.

Realizujeme stavby v různých segmentech stavebnictví. Výstavba rodinných a bytových domů na klíč, celkové rekonstrukce, rekonstrukce historických objektů, půdní vestavby, průmyslové a komerční stavby, haly. Zakládání staveb, zemní práce, demolice.

novostavby rodinných domků, jejich rekonstrukce, zemedělské a průmyslové stavby, rekonstrukce provozoven ....

Stavební a montážní práce. Provozovna: K+T stavební a montážní práce Jungmannovo nám. čp. 445 284 01 Kutná Hora

Komplexní dodavatelská činnost : -realizace novostaveb -rekonstrukce bytových, občanských, průmyslových či inženýrských staveb Stavební a developerské činnosti.

Komplexní příprava a provádění staveb na klíč včetně projektové dokumentace, zajištění potřebných podkladů pro povolení stavby a technický dozor. Stavební rozpočty včetně výkazů výměr. Železobetonové monolitické konstrukce, pohledové betony.

Stavební firma: -pozemní stavby.

Činnost: - generální dodávky staveb - novostavby a rekonstrukce staveb občanských, průmyslových, zemědělských a stavby inženýrských sítí.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Stavby na klíč. Modernizace, rekonstrukce staveb a bytových jader. Práce: -půdní vestavby -sádrokarton -zateplení objektů CLIMATIZER -vnitřní -venkovní.

Stavební firma Severomoravská stavební společnost, s.r.o. je držitelem certifikace ISO* 9002. Stavební činnost: -komplexní stavební práce -stavby na klíč -bytová, občanská, průmyslová výstavba -rekonstrukce, opravy -půdní nástavby, vestavby.

JS stavební firma. Stavební práce: - stavby na klíč, rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů, bytů - občanská, průmyslová výstavba - výměna oken. Stavební projekce. Sídlo firmy: - Veřovice 246.

Stavební firma: -stavební práce -stavby občanské, průmyslové -stavby na klíč. Prodej: -stavební materiál.

Developerská činnost. Služby: - vypracování a dodání projektové dokumentace vč. autorského dozoru - inženýrské služby - výstavba, rekonstrukce - technický dozor - dodávka staveb na klíč.

Výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce staveb. Tepelné izolace průmyslové. Hydroizolace. Komplexní dodávka šikmých střech. Pokrývačské a stavebně klempířské práce. Pronájem nemovitostí.