Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Služby: -komplexní dodávky na klíč včetně projektového řešení -novostavby a rekonstrukce budov.

Prodej: -hutní materiál. Výstavba a prodej: -půdní byty. Stavební činnost.

Stavební firma. Stavební činnost: - komplexní stavební práce.

Stavební činnost. Výstavba: - bytové, občanské a průmyslové stavby. Pozemní a inženýrské stavitelství. Stavební projekce. Nákup, prodej: - nemovitosti, reality.

Stavební činnost: - stavby, výstavba.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Stavební činnost. Stavby: - rodinné domy na klíč - bytové a nebytové prostory - průmyslové haly. Rekonstrukce staveb: - domy - byty - bytová jádra. Sídlo firmy: - Píšť č. 592.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost. Provozovna: - K. Čapka 346, Jeseník.

Služby: - provádění staveb včetně jejich změn.

Výstavba bytových a nebytových budov.

Provádíme: - rodinné domy, průmyslové stavby, bytová výstavba - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplené fasády - terénní úpravy a zpevněné plochy - bazény - inženýrské sítě, veřejné komunikace.

Kompletní dodávka staveb, stavební činnost: - příprava, realizace, koordinace výstavby, odborný technický dozor, inženýrská činnost. Stavby pozemní–obchodní centra, občanská a bytová výstavba, sociální a průmyslové stavby, novostavby a rekonstrukce.

Nabídka služeb stavební a úklidové firmy.

Velkoobchod: - materiál pro inženýrské sítě - kanálizace voda plyn - stavební materiál - stavební práce - účetnictví a daňové poradenství

Je dynamicky se rozvíjející stavební společnost, kterou tvoří profesionální tým zaměstnanců s dlouholetými zkušenostmi z realizace náročných bytových, občanských a inženýrských staveb.

Stavební společnost, výstavba občanských, bytových staveb, rekonstrukce, odborný dodavatel v programu Zelená úsporám, komplexní zateplování budov. kanceláře: -Tř. ČSA, Hradec Králové tel./fax 495515012 737243932 Technické zázemí: -Hradec Králové, Svinary 17, tel.:495428111

Stavební firma: -průmyslové,občanské,bytové stavby. Práce: -komplexní stavební práce -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -potraviny -stavebniny. Prodejna: -Smíšené zboží Lipina 77,76601 ...

Stavební práce, výstavba: - průmyslové i občanské stavby - stavební projekce - klempířské a pokrývačské práce - výškové, práce ve výškách. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Zámečnická výroba, kovovýroba.