Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Stavby: -bytové -občanské -průmyslové -dopravní a inženýrské. Výstavba rodinných domů na klíč.

Stavebně inženýrská organizace. Práce: -stavby, rekonstrukce, opravy objektů na klíč -inženýrská činnost ve stavebnictví -dodávka a montáž ocelových halových systémů ATLAS WARD -provádění opláštění střešními a stěnovými systémy KINGSPAN -pokrývačské práce -provádění plášťů plochých střech -tesařské a truhlářské práce ...

Stavby: - pozemní - vodohospodářské.

Stavební práce. Veškerá stavební činnost.

Stavební a projektová činnost. Výstavba - stavby: - občanské - bytové - průmyslové - inženýrské, vč. sídlištních celků. Stavební projekce.

Instalatérské práce. Pozemní a inženýrské stavitelství.

Stavební firma. Pozemní a inženýrské stavby. Instalatérské práce: - voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Stavební práce: -kompletní stavby "na klíč" -zateplování objektů i pro program Zelená úsporám -opravy fasád -výměny oken a balkonů, možnost pomoci při zajištění zdrojů -střechy - práce tesařské, klempířské i pokrývačské -historické stavby/památkové stavby -oprava, rekonstrukce a výstavba lesních cest -oprava, rekonstrukce a výstavba ...

Služby: - stavební činnost - elektroinstalace

Provádění a rekonstrukce staveb. Dodávka kompletních instalací: -voda (plast, měď*, ocel) -plyn -kanalizace -topenářské práce (plast, měď*, ocel) včetně dodávky kotlů. Inženýrská a investorská činnost.

Stavební práce: -rekonstrukce -zateplování budov.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce bytových a nebytových objektů. Půjčovna: - stavební technika - zahradní technika. Autodoprava. Nakládaní s odpady.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Inženýrské a pozemní stavitelství Orlová. Stavební projekce. Stavby, stavební činnost. Rekonstrukce a statické zabezpečení staveb. Výstavba: - domy, silnice, mosty, kanalizace a ČOV.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál Stavební činnost

Stavební práce: -stavby na klíč -komplexní stavitelství -rekonstrukce -demolice -zemní práce rypadlo DH 112, JCB 4CX, JCB 8017, UNC -jeřábnické práce autojeřáb -betonářské práce -kopáčské práce -inženýrské stavby včetně vybavenosti -pokládání dlažby venkovní i vnitřní -zateplování budov včetně fasád. Obchodní ...

Dodávky staveb na klíč: -bytové, občanské, inženýrské, průmyslové, obytné domy, činžovní bytové objekty, obchodní, komerční a kancelářské prostory, dílny, haly a výrobní prostory v ČR i zahraničí -stavební a montážní práce -novostavby, rekonstrukce objektů.