Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Stavební činnost. Zprostředkování bankovních a nebankovních úvěrů či půjček.

Provádíme: - výstavba pozemní a inženýrské stavby.

Stavební firma. Stavby, stavební práce, projekce: - stavby na klíč, komplexní práce - ležaté kanalizace - fasády (včetně výměny oken) - opravy, oprava střechy.

Stavební firma: - inženýrské sítě - novostavby rodinných domů - rekonstrukce - půdní vestavby - demolice - fasády včetně zateplovacích systémů - střešní konstrukce.

Výstavba bytových a nebytových budov

Služby: - stavební činnost - zemní práce

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - bytová a nebytová výstavba - bazény - průmyslové stavby - komplexní dodávka staveb - rekonstrukce historických objektů - projektová dokumentace - dokumentace pro zelenou úsporám.

Provádění veškerých stavebních prací vlastními nebo zprostředkovanými kapacitami. Provádění průmyslových staveb. Provádění bytových a občanských staveb.

Stavební výroba: -výstavba rodinných domů -celková rekonstrukce staveb -stavební práce -renovace a zateplení fasád -tepelné izolace objektů i střešních plášťů -klempířské a pokrývačské práce -tesařské práce při opravách nebo zhotovení krovů.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -na klíč, komplexní stavební práce -bytová jádra -nástavby, půdní vestavby. Práce: -stavební projekce, projekční -demolice -zemní a výkopové práce. Autodoprava, doprava, přeprava: -Avia s hydraulickou rukou.

Stavební společnost: -realizace staveb a rekonstrukce objektů pro podnikání a občanskou výstavbu -pronájem čerpadel na beton včetně obsluhy (betonáž cementových potěrů apod.) Výstavba rodinných domů na klíč včetně projektu a stavebního řízení.

Stavební firma. Výstavba: - pozemní stavby (občanské, průmyslové, dopravní) - inženýrské sítě, inženýrské stavby.

Firma REASTAV Praha, s. r. o. byla založena v roce 2007 jako společnost s ručením omezeným. Od svého počátku se společnost zabývá především pokládkou obkladů a dlažeb, včetně pokládky velkoformátových obkladů a dlažeb, v interiéru a exteriéru. Mezi významné činnosti společnosti patří rekonstrukce a výstavba obytných i komerčních objektů a ...

Stavební firma. Stavební práce: -rekonstrukce, modernizace, novostavby -provádění bytových a občanských staveb -rekonstrukce památek -provádění průmyslových staveb -provádění inženýrských staveb včetně technické vybavenosti obytných celků -zprostředkovatelskou, poradenskou a konzultační činnost v oblastech své ...

Architektonický ateliér. Projekce, stavební činnost: -stavby na klíč občanské, školní, bytové.

Společnost se zaměřuje na : - dopravní, železniční, silniční a dálniční stavby - vodohospodářské a ekologické stavby - inženýrské a energetické stavby - pozemní i podzemní stavby.

Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební, inženýrská, obchodní společnost -kompletní stavební činnost -stavby na klíč včetně projektu -rekonstrukce, demolice, údržba -stavby: -bytové (rodinné domy, půdní vestavby) -občanské (obchody, sklady) -bytová jádra včetně instalací. -rekonstrukce stávajících a zhotovení i ...

Stavební společnost, výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce - rodinné domy - větší stavební celky ( výrobní objekty, budovy státní správy) Obchodní oddělení. Pavel Hůla - tel. 602 115 306 Realizace staveb Martin Hujer - tel. 602 291 236

Stavební firma: -dopravní stavby -pozemní stavby -úpravy vodotečí (opěrné zdi, regulace řečišť) -ekologické stavby -hydroizolace plochých střech foliemi a asfaltovými pásy -izolace proti zemní vlhkosti, izolace skládek -sanační práce.

Realizace, provádění: -stavby na klíč -stavební práce -průmyslové stavby.