Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Kompletní stavební práce.

Provádíme: - výstavba pozemní a inženýrské stavby - izolační práce.

Návrhy a realizace - interiéry Výměna - okna - dveře Stavba a rekonstrukce - rodinné domy - garáže - občanské stavby - bytové jednotky

Obchodní a stavební činnost, výstavba a rekonstrukce budov pro soukromý i veřejný sektor.

Tesařské práce Truhlářské práce Stavba - rodinné domy na klíč Zednické práce

Stavební firma, výstavba, zakládání, realizace a likvidace staveb. Zemní a zednické práce. Pokládka zámkové dlažby (zámková dlažba).

Dovoz, montáž, pokládka a servis betonových a plechových prefabrikovaných garáží na klíč. Jedná se vysoce jakostní garáže německé výroby!

Stavebnictví, truhlářství.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Inženýrsko dodavatelská činnost ve stavebnictví. Kompletní příprava stavebního řízení a staveb. Rekonstrukce objektů, dodávky na klíč: -stavby pozemní, občanské, bytové, inženýrské -rodinné domy -haly skladové, výrobní -plynovody, vodovodní řady a komunikace (chodníky, silnice, zpevněné plochy a parkoviště). Běžné i generální opravy ...

Montáže: -opláštění budovy -obvodové a střešní pláště zateplené, nezateplené -průmyslové a užitkové stavby, budovy, -ocelové konstrukce. Výroba: -klempířské profily -lemovací profily do 3m** délky -atypické klempířské a zámečnické výrobky. Stavební projekty a dílenská dokumentace v součinnosti s firmou EUROPROJEKT, ...

Provádíme: - stavební činnost.

Zakázkový tisk. Finanční investice. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Koordinátor BOZP Technický dozor investora Realizace - stavby

Výroba, prodej: - plast - ovrstvování fólií - stavebniny - cementové zboží, beton, umělý kámen - zemědělská výroba. Stavby: - pozemní, inženýrské - zajištění dopravy.

Montáž - sádrokartony Fermacell Stavební práce - stavby na klíč

-Inženýrská činnost ve stavebnictví Projektová činnost ve výstavbě

Inženýrská činnost Zemní práce Výstavba - průmyslové stavby Stavební činnost

Stavební činnost: -občanské a bytové stavby -inženýrské a vodohospodářské stavby -partner programu POROTHER Dům. Práce: -vodo-topo-plyn -instalace -topenářské -vodoinstalatérské -plynařské -elektroinstalační (elektroinstalace). Výroba-elektrické rozvaděče -slaboproud, EPS, EZS.

Dodávka, montáž, instalace: - divadelní a jevištní technologie. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce: - věže, tribuny, multifunkční stropní konstrukce. Služby: - elektroinstalace - vzduchotechnika - stavební činnost.

Stavební firma. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Realizace staveb. Rekonstrukce, přestavby: - budovy občanské vybavenosti - vodárenské a průmyslové objekty. Zemní a výkopové práce. Služby: - ruční úklid chodníků: - zametání - očištění – škrabání usazených nánosů - odstraňování prorůstajících rostlin - shrabování a odvoz listí - blokové čištění - nakládání a odvoz ...