Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Stavební firma. Stavební práce. Zednické práce. Zednictví. Přípravné práce na staveništi. Terénní úpravy. Inženýrské stavby.

EIVO Restaurant & Bar: - se nachází v historickém centru Prahy. Kapacita 145 míst je ideální pro rauty, školení, konference a jiné skupinové akce za příjemné ceny. Staročeské pivní večery! Cestovní kancelář EIVO: - poskytuje své služby v těchto oblastech: - ubytování - doprava - výlety a okružní jízdy včetně průvodce - lovy ...

Doprava - silniční - nákladní Výstavby - inženýrské stavby Výstavba - pozemní stavby

Jsme stavební a obchodní firma, sídlící v Praze.

Zednictví Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projekční činnost ve stavebnictví. Stavební projekty, realizace: - interiéry. Stavební firma.

Výstavba a rekonstrukce: - objekty jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. - školy - obchodní centra - administrativní budovy - sportovní centra - parkovací domy - komunikace, silnice - mostní konstrukce. Realizace: - zemní a výkopové práce, terénní úpravy - inžerýrské sítě - vodovody, kanalizace.

Stavební firma. Realizace: - stavby. Služby: - činnosti související s územním, stavebním a kolaudačním řízením - zajištění výběru projektanta a zhotovitele stavby včetně ekonomického vyhodnocení - příprava smluvního vztahu - vypracování harmonogramu prací - stavební dozor - technický dozor investora - zajištění ...

Stavební firma. Výstavba, realizace: - průmyslové stavby - stavby občanské vybavenosti - bytové stavby - dopravní stavby - inženýrské stavby Developerské projekty - bytové projekty. Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Služby koordinátora bezpečnosti práce na stavebništi. Stavební dozor.

- drobné bytové opravy - stavebnictví - stavební firma

-Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování služeb pro rodinu a ...

Pronájem půjčovna, montáže: - rámové lešení. Práce: - stavební - zateplování objektů, zateplení fasády.

Stavební firma: -kompletní stavební práce -rekonstrukce objektů.

Stavební firma. Stavební práce. Prodej: - kancelářská technika: - kopírky, faxy, tiskárny, skenery, scanery, multifunkční zařízení.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Práce: -rekonstrukce budov -stavby na klíč -tesařské práce -zemní práce minibagrem PL** JOB* -řezání asfaltu a betonu -přistavování kontejnerů -odvoz sutě.

Topenářské práce Montáž - sádrokartony Stavební práce Zednické práce Instalatérské práce

Stavební firma. Stavební práce. Projektová činnost ve stavebnictví. Realizace: - inženýrské stavby - pozemní stavby - vodohospodářské stavby.

Jsme schopni pro jednotlivé zákazníky nabídnout komplexní služby při realizaci jejich stavebního záměru. - stavby rodinných domů na klíč - stavba průmyslových a komerčních objektů - hrubé stavby a základové desky - zpracování projektové a stavební dokumentace

Stavební firma. Stavební práce. Zemní práce, výkopové práce. Demoliční práce, demolice. Pokládaní zámkové dlažby. Autodoprava.

Výstavba, realizace: - pozemní stavby - inženýrské stavby. Tepelné izolace: - zateplení budovy, fasády.

Dodávka - plynovody Montáž - solární kolektory Montáž - tepelná čerpadla Stavby, rekonstrukce a modernizace - ústřední vytápění Montáž - podlahové vytápění systém REHAU Dopravní a pozemní stavitelství Čištění odpadů, dešťových svodů a podlahových i dvorních vpustí Vodoinstalatérské práce ...