Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Kontejnerová doprava. Výkopové práce. Stavební práce.

Stavební firma, stavebniny, půjčovna, půjčování nářadí. Prodejna stavebního materiálu: -prašné zboží -stavební chemie -hrubé/ pozemní stavby -střešní okna -izolační materiály -železo, ocel -stavební nářadí -keramické obklady a dlažby.

Stavební firma. Výstavba, realizace: - průmyslové stavby - stavby občanské vybavenosti - bytové stavby - dopravní stavby - inženýrské stavby Developerské projekty - bytové projekty. Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Služby koordinátora bezpečnosti práce na stavebništi. Stavební dozor.

Developerská společnost: -příprava komerčních projektů nákupních center -zajišťujeme majetková vypořádání, veškerá nutná povolení a inženýrskou činnost.

Stavební firma a dodavatel stavebního materiálu. Rekonstrukce, opravy, modernizace a údržba. Stavby: -průmyslové -občanské -bytové.

Výroba: -stavebnictví -izolace vlhkých objektů -zateplování fasád budov -dodatečné základy -stahování objektů táhly, hrubé stavby RD -rekonstrukce, demolice -poradenská činnost ve stavebnictví -stavební dozor -sádrokartony.

Stavební firma, výstavba: - stavby na klíč - rekonstrukce, revitalizace - občanská výstavba

Stavební činnost, dodávka na klíč: -projekty, cenová kalkulace -kompletní stavební práce -občanské stavby, bytové -stavby pro lehký průmysl -rekonstrukce -novostavby, bytové domy, rodinné domky -zateplování domů systémy s certifikáty.

Stavební společnost: -stavby na klíč -oprava budov -údržba bytových fondů -zednické a obkladačské práce -výstavba a rekonstrukce bytů -zhotovení fasád vč.nátěrů -rekonstrukce půdních prostor -poradenská služba vč.rozpočtu -demoliční práce.

-Montáž stavebních prvků v rozsahu nevyžadujícím zvláštní oprávnění.

-Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Poskytování technických služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované ...

-Velkoobchod a maloobchod Zednictví

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Izolatérství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa ...

-Malířské a natěračské práce -Přípravné práce pro stavby Zednictví

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí ...

Zednictví Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě