Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, administrativních budov, obchodních center - revitalizace panelových domů - zateplování fasád.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

Činnost: - realizace zpevněných ploch, chodníků a komunikací ze všech materiálů - inženýrské sítě

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Projektování pozemkových úprav -Reklamní ...

Stavební činnost - výstavba průmyslových a občanských staveb - inženýrské sítě - dopravní stavby, komunikace.

Výroba, instalace: - žárotechnika Výstavba: - pece - komíny

Stavební činnost - výstavba, provádění a rekonstrukce budov - zateplování - stavební dozor.

Stavební práce. Výstavba, rekonstrukce: - průmyslové objekty - objekty občanské vybavenosti - domy a byty. Stavební údržba. Opravy a rekonstrukce: - interiéry.

Stavební činnost - výstavba průmyslových objektů - výstavba občanských staveb - technické zařízení budov - zpevněné plochy Projekční činnost - dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení, o změně využití území, o změně vlivu užívání stavby - dokumentace pro vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení ...

Výstavba: - pozemní stavitelství - nebytové prostory - průmyslové budovy - podzemní a důlní stavitelství - výstavba inženýrských sítí, kanalizace, ČOV. Výroba: - výrobky z betonu - cihly, tvárnice, pažiny, skruže, septiky - Armovna - třmínky, ohyb oceli, ohyb KARI sítí - monolitické konstrukce.

Import: -použitá stavební technika -mechanizace ze zemí EU: -lžíce pro bagry a rypadla, čerpadla, elektrocentrály, válce, dusadla, bagry, frakční třídičky, dozery, pily, jeřáby, kompresory, bednění, výkopové pažení, stavební buňky, kontejnery, lešení, minibagry a další. Výstavba, stavba: -zděné ploty.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy na klíč - bytové domy - průmyslové a komerční objekty. Výroba, montáž: - ocelové kontrukce. Prodej, E-shop: - kancelářské, manažerské, konferenční židle - manažerská křesla.

Služby v oblasti investiční výstavby: - zdravotnické stavby - administrativní stavby - sportovní.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - bytové, nebytové, občanské, průmyslové, komerční stavby - restaurace, bary, kavárny - haly, sklady - inženýrské sítě - rekonstrukce, zateplování - komunikace. Provozovna: - Ostrava-Kunčice, Truhlářská 710/2a.

Stavební firma, generální dodávky: - pozemních staveb - zdravotnických staveb - staveb pro lehký průmysl.

Zabýváme se realizací staveb na klíč, zajistíme dopravní a manipulační techniku, poradíme v oblasti energetiky a provedeme výpočet energetické náročnosti budov.

Stavební firma, výstavba: - rodinné a bytové domy. - restaurace, hotely a penziony. - skladovací a výrobní haly - průmyslové stavby. - statická zajištění budov - stavební projekce - sanace staveb.

Výstavba a rekonstrukce: - obytné domy - nebytové prostory.

Inženýrská činnost ve výstavbě: - provádění staveb - projektová činnost ve výstavbě - výroba kovových konstrukcí - výkovky ze speciálních ocelí

Stavební inženýring. Finanční poradenství. Projektová stavební činnost. Revitalizace domů. Zdroje tepla pro bytové domy. Plynové kotelny. Solární ohřev vody. Tepelná čerpadla.

Stavitelství, stavební činnost: - stavby na klíč - výstavba domů na klíč - výstavba občanských a průmyslových staveb - ekologické stavby - pozemní a průmyslové stavby - dopravní, vodohospodářské a demoliční stavby - výstavba komunikací včetně vrstvy z asfaltobetonu - zpevněné plochy, zámkové dlažby, povrchy z žuly apod. - údržba ...

Stavební firma. Pozemní staveitelství. Výstavba: - vodohospodářské stavby - silniční a železniční sítě - inženýrské stavby a sanace - podzemní stavby. Sídlo firmy v Brně.