Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Stavby na klíč, elektroinstalace a tepelná čerpadla.

Stavební firma. Práce: -dopravní a inženýrské stavby -pozemní stavby Služby: -pronájem bytových obchodních a kancelářských prostor

Stavební firma zaměřující se na domy k bydlení. Zaměřujeme se na práce: - kompletní dodávky staveb - nízkoenergetické stavby - rekonstrukce pozemních staveb - průmyslová výstavba

Stavební firma zajišťující různé stavební činnosti od výstaveb, rekonstrukcí, truhlářských prací.

Stavební firma: -průmyslové, občanské a bytové stavby.

Pátrací činnost, detektivní služby Ochrana majetku a osob Odvoz a likvidace - odpady č.190809 z lapačů tuků v jídelnách, školách, školkách, restauracích, vývařovnách a.t.p. - nebezpečné odpady - lapače ropných splavenin ekologické poradenství Výstavba jednoduchých a drobných staveb Výstavba - pozemní stavby, inženýrské ...

Stavební společnost: -stavební práce -inženýrské sítě -zemní práce a komunikace -průmyslové a občanské stavby

Stavby a rekonstrukce budov, sklepů, propustků a opěrných zdí. Kamenické práce s přírodním kamenem- dlažby, obklady, fasády. Dláždění přírodním kamenem.

Elektromontáže, stavební práce, zámečnictví, truhlářství, autodoprava, klimatizace, vyřezávání fólií.

Pozemní a inženýrské stavitelství.

Projektová činnost ve výstavbě Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Projektování elektrických zařízení Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Revize, prohlídky a zkoušky určených ...

Sanace: -zdiva, zateplení -fasády. Zámkové dlažby: -obruby. Stavební práce: -rekonstrukce bytů -výstava nových RD -půdní vestavby.

Atelier stavebních činností a architektury: -stavební činnost -projekční činnost -architektonické úpravy -návrhy interiérů -inženýrská činnost -stavby na klíč.

Kompletní dodávka staveb: -průmyslové a občanské výstavby.

Stavební firma. Kompletní dodávky občanských, bytových a průmyslových staveb: -rekonstrukce a modernizace objektů -půdní vestavby a nástavby -výstavby a rekonstrukce ČOV -výstavby stavebních částí farem větrných elektráren -zateplování fasád -sádrokartonové podhledy, příčky.

Pozemní a inženýrské stavby. Domovní instalatérské práce.

Stavební firma. Stavební práce. Činnost: -stavební -projekční -inženýrská.

Činnost: -stavební -projekční -inženýrská -obchodní. Práce: -tesařské -instalatérské -malířské -topenářské -zemní -práce s jeřábem.

Stavební firma. Stavební práce: -občanské stavby (administrativní budovy, nákupní centra, hotely, školy, sportovní, památkové objekty) -bytová výstavba (rodinné domy, bytové domy) -průmyslová výstavba -dopravní stavba (komunikace) -inženýrské stavby (vodovody, kanalizace) -demolice, sanace, zemní práce. Poradenská činnost.

Projekty a projektová činnost. Realizace staveb na klíč. Kovovýroba. Autodoprava. Půjčovna lešení a lešenářské práce. Bednění a betonářské práce. Fasády, zateplování.

Činnost: - stavební firma - stavební práce - pronájem - obchodní činnost - mezinárodní doprava.

Stavební společnost. Stavební práce.

Stavební firma: -projektová dokumentace, spolupráce s architekty a statiky -rekonstrukce historických staveb -realizace staveb na klíč -rekonstrukce občanských, průmyslových staveb -výstavba bytových jader -půdní vestavby -tesařské a lešenářské práce -topenářské a instalatérské práce -obkladačské práce, ...