Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Stavební činnost Klempířské práce

Inženýrská investorská činnost. Zajištění a organizace zadávacích řízení. Přípravná, stavebně správní a poradenská činnost. Projektová činnost a zpracování zadávacích dokumentací. Výkon stavebního a autorského dozoru. Činnost technických a ekonomických poradců. Obchodní činnost. Realizace staveb.

Kompletizované stavby na klíč. Dodávky staveb a jejich částí pro občanskou výstavbu. Rekonstrukce a modernizace interiérové vestavby. Řemeslné opravy a údržba. Obklady a dlažby. Projektová činnost. Inženýrská činnost. Příprava a kompletace staveb. Stavební servis a poradenství.

Stavební firma. Práce: -bytová výstavba. Velkoobchod. Pozemní a inženýrské stavitelství.

Malířské práce Výroba - kuchyňský nábytek Izolační práce Montáž - sádrokartony Pokládka - plovoucí podlahy Rekonstrukce - byty - půdní vestavby Rekonstrukce - bytová jádra

Služby: -projekce,projektování bytových a občanských staveb -inženýrská činnost.

Montáž - sádrokartony Pokládka - zámková dlažba Stavba - rodinné domy Rekonstrukce - bytová jádrazednické práce

Montáž - tesařské konstrukce Elektroinstalační práce Topenářské práce Zateplování fasád Zemní práce Generální opravy a kompletní rekonstrukce budov - stavební činnost Klempířské práce Výměna - okna - dveře Vodoinstalační práce

Natěračské práce Malířské práce Zateplování objektů Rekonstrukce - byty Rekonstrukce - bytová jádra

Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy

Montáž - plastová okna - plastové dveře Pokládka - vnitřní a vnější dlažby a obklady Rekonstrukce - byty - domy Zednické prácerekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce - koupelny

Prodej - šterk Stavební práce

Drobné stavby Klempířství Pokrývačství

Montáž - střešní okna Prodej, montáž - sádrokartony Montáž - suché stavby

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební -udržovací práce na stavbách -demolice.

Soukromá stavební firma. Stavba,výstavba: -průmyslová výstavba -občanská výstavba -rodinné domky na klíč -rekonstrukce objektů.

Stavební firma. Realizace,stavba,výstavba,rekonstrukce: -byty,domy,průmyslové stavby. Práce: -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb. Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní: -vnitrostátní,mezinárodní.

Stavební firma. Vedení a realizace staveb. Činnost: -návrhy a realizace interiéru -projekční a inženýrská ve stavebnictví -investorská -architektonické návrhy -počítačová vizualizace a animace v architektuře.

Stavební firma. Stavba,výstavba,realizace: -stavby: -občanské -bytové -průmyslové -rodinné domky (domy) na klíč -nástavba -stavební rekonstrukce -atd.

Stavební firma. Stavba,výstavba. Práce: -komplexní stavební -stavební zámečnictví,zámečnické, zámečník: -kovová okna,dveře,schodiště,zábradlí, vrata,ploty,mříže. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiál,stavebniny. Provozovna: -Bílovice 475,68712 tel.:572587353.

Zateplování fasád Výměna - okna VELUX Obklady koupelen Výstavba rodinných domů Zednické práce - rekonstrukce bytových jader Výměna - střešní okna VELUX

Kompletní stavební práce Zednické práce

Plynoinstalační práce - domy na klíč Topenářské práce - domy na klíč Zateplování - budovy Realizace - inženýrské sítě Odstraňování - stavby Sádrokartonářské práce Obklady - dlažby Stavební práce - domy a stavby na klíč a vše co se jich týká - rekonstrukce domů, bytů - přestavby, vestavby - ...