SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební firma: -kompletní stavební práce -rekonstrukce objektů.

Práce: -rekonstrukce budov -stavby na klíč -tesařské práce -zemní práce minibagrem PL** JOB* -řezání asfaltu a betonu -přistavování kontejnerů -odvoz sutě.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím Zednictví

Stavíme sruby z masivní kulatiny o průměru 30-50 cm a roubené hraněné dřevostavby. Naše sruby a roubenky slouží jako rodinné domy, rekreační a komerční objekty. Dodáváme hrubé stavby i stavby na klíč. Nabízíme projekt zdarma v rámci stavby.

Rekonstrukce, modernizace, výstavba. - rodinné domy na klíč, stavby. Práce: - izolatérské, zateplování budovy, fasády.

Služby v oblasti pozemního stavitelství. Realizace, rekonstrukce, modernizace: - pozemní stavby.

Stavební firma. Developerská činnost. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy, bytové domy. Stavební práce: - strojní omítky - fasády - základové desky. Zemní práce: - traktorbagr JCB 3CX. Nákladní autodoprava.

Práce: - dláždění chodníků a cest - pokládka kamene a zámkové dlažby - výstavba kamenných zdí, plotů z betonu či kamene - gabionové stavby. Přípravné a dokončovací stavební práce

Stavební firmy. Bytová výstavba Rekonstrukce: - byty.

Stavební firma. Stavební práce. Izolační práce. Rekonstrukce: - stavby - zateplení budovy, fasády.

Pozemní a inženýrské stavby. Průmyslové stavby. Kadeřnické služby: - mobilní kadeřník., kadeřník do domu: - služba zahrnuje mytí vlasů, regenerace, kreativní stříhání, foukání vlasů, styling, doprava do 10ti km Taxislužba.

JK stavební Nabízíme : -výstavba rodinných domů -rekonstrukce objektů -údržba objektů -opravy a rekonstrukce rozvodů elektřiny, plynu, vody a tepla -běžné řemeslné práce -zpracování projektové dokumentace -zajištění stavebního povolení Přijímáme objednávky na REKONSTRUKCE BYTŮ A BYTOVÝCH JADER.

Stavba - rodinné domy Zednické práce - strojní omítky

Nabízíme veškeré instalatérské práce v Sezimově Ústí i v okolí. Pokud plánujete rekonstrukci koupelny, můžete se s důvěrou obrátit na naše instalatérství. Našim standardem je kvalitní odvedená práce. Máme bohaté zkušenosti s komplexní rekonstrukcí bytových jader. Provádíme montáž rozvodů SV a TUV, vyměníme Vám domovní odpadní stoupačky.

Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy. Zaručujeme rychlou výstavbu a kvalitní výsledek.

Pozemní, vodohospodářské a zemědělské stavby

Práce: -tesařské. -výroba pergol.

Výroba, montáž: -dřevěných příhradových vazníků. -dřevěných příhradových konstrukcí.

Zateplení fasád domů, stavby na klíč, rekonstrukce, modernizace a opravy staveb.

Stavební práce: -renovace a rekonstrukce fasád -vnitřní, vnější omítky -zateplení fasád -sanace soklového zdiva -ŽB monolitické konstrukce.

Výroba: -železobetonové monolitické konstrukce -stavby zemědělské -stavby vodohospodářské -stavby průmyslové -stavby občanské.

Výroba: - pergoly. Truhlářské práce. Výroba: - kuchyňský nábytek. Výroba: - nábytek (vestavěné skříně, postele, ...). Výroba: - dveře (vnitřní a vnější).

Stavební firma specialuzující se na kvalitní a funkční dřevostavby.

Služby: -sádrokartony -zateplování budov -půdní vestavby.